logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نظر سرمربی عربستان در مورد دیدار با ازبکستان

نظر سرمربی عربستان در مورد دیدار با ازبکستان
سرمربی تیم ملی فوتبال عربستان تصمیم گرفته است در دیدار با ازبکستان، شانس این تیم برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی جام ملت های 2015 آسیا را به خطر نیندازد و با تمام قوا به میدان برود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا تیم ملی فوتبال عربستان در حالی روز یکشنبه به مصاف ازبکستان می رود که ممکن است در مرحله بعد با یکی از دو تیم استرالیا و یا کره جنوبی روبرو شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


عربستان که دیدار نخست خود در گروه دوم این رقابت ها را به چین واگذار کرد اما بعد برابر کره شمالی به پیروزی رسید، در صورت تساوی برابر ازبکستان نیز به دلیل تفاضل گل بهتر نسبت به این تیم، راهی مرحله بعد می شود.

از سوی دیگر ازبکستان برای صعود باید نهایت تلاش خود را برای پیروزی در این مسابقه انجام دهد. 

از این رو کازمین اولاریو گفت: اگر به بازیکنان استراحت بدهیم شاید به بازی بعدی نرسیم. در حال حاضر مهمترین چیز مسابقه فردا با ازبکستان است و نباید به فکر بازی با کره و یا استرالیا باشیم. 

این مربی رومانیایی که تأیید کرده است همکاری او با تیم ملی عربستان بعد از مسابقات جام ملت های آسیا به پایان می رسد، خاطر نشان کرد: دو فرصت داریم ولی باید بازی کنیم تا امکان صعود داشته باشیم. اگر برابر چین مساوی هم کرده بودیم باید برای کسب نتیجه در این مسابقه تلاش می کردیم.

وی افزود: تا کنون بهتر از حریفان بازی کرده ایم و امیدواریم فردا هم اینگونه باشیم. کار راحتی نیست ولی باید نهایت تلاش خود را برای صعود انجام دهیم. 

 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,
 
,

انتهای پیام /* 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه