logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

بیگدلی در گفت‌وگو با دانا:

نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست

نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
کارشناس مسائل آمریکا، با اشاره به تأثیر انتخابات آمریکا و رژیم صهیونیستی بر محاسبات نظامی علیه ایران گفت: نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است، اما بدون موافقت واشنگتن امکان اقدام نظامی ندارد.

علی بیگدلی، کارشناس مسائل آمریکا در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، با اشاره به احتمال تجاوز نظامی مجدد آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران اظهار داشت: انتخابات پیش‌روی آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌تواند بر تصمیم‌گیری درباره هرگونه اقدام نظامی علیه ایران تأثیرگذار باشد و به نظر نمی‌رسد پیش از برگزاری این انتخابات، جنگی رخ دهد.

وی با بیان اینکه بی‌اعتمادی در روابط دیپلماتیک ایران و آمریکا به نقطه اوج خود رسیده است، این وضعیت می‌تواند خطرهای فزاینده‌ای به همراه داشته باشد؛ چراکه روابط دو کشور تاکنون، با وجود اقدامات انجام‌شده، تا این اندازه از یکدیگر فاصله نگرفته بود.

وی با اشاره به هم‌زمانی تحولات منطقه‌ای با انتخابات پیش‌روی آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه داد: طی دو تا سه هفته آینده انتخابات کنست اسرائیل برگزار می‌شود و یک هفته پس از آن نیز انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا در پیش است؛ شرایطی حساس که تصمیم‌گیری درباره تحولات پیش‌رو را برای طرف‌های مقابل دشوار کرده است.

این کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به انگیزه‌های سیاسی نتانیاهو برای تداوم جنگ تصریح کرد: نتانیاهو به دنبال ایجاد موقعیتی جدید از طریق آغاز جنگ است تا بتواند انتخابات را به تأخیر بیندازد و تا حد امکان در سمت نخست‌وزیری باقی بماند.

بیگدلی ادامه داد: در صورت شکست نتانیاهو در انتخابات، او و همسرش با توجه به پرونده‌های قضایی و اتهامات اقتصادی مطرح‌شده با خطر محاکمه و زندان مواجه خواهند شد و این موضوع برای آنها اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به وضعیت سیاسی و اقتصادی آمریکا بیان کرد: در حال حاضر که جنگ نیست میزان محبوبیت ترامپ به ۳۳ درصد رسیده که میزان بسیار بسیار قلیل و پایینی است. وضعیت اقتصادی مردم آمریکا و افزایش هزینه سوخت نیز موجب کاهش گرایش به جمهوری‌خواهان شده و می‌تواند بر موقعیت انتخاباتی این حزب تأثیر بگذارد.

این کارشناس مسائل آمریکا با بیان اینکه ورود به جنگ با ایران می‌تواند هزینه‌های سیاسی بیشتری برای جمهوری‌خواهان ایجاد کند، گفت: اگر جمهوری‌خواهان پیش از انتخابات ترامپ را به حمله نظامی به ایران ترغیب کنند، ممکن است بخشی از شانس انتخاباتی خود را نیز از دست بدهند. بنابراین آمریکا نباید پیش از ۱۲ آبان به ایران حمله نظامی کند؛ چراکه چنین اقدامی در آستانه انتخابات می‌تواند پیامدهای سیاسی نامطلوبی برای دولت ترامپ و حزب جمهوری‌خواه داشته باشد.

وی همچنین با اشاره به وابستگی تصمیمات نظامی رژیم صهیونیستی به حمایت آمریکا خاطرنشان کرد: نتانیاهو بدون اجازه و موافقت آمریکا نمی‌تواند دست به چنین اقدامی بزند. از سوی دیگر، روابط ترامپ و نتانیاهو نیز مانند گذشته صمیمانه نیست و خودداری ترامپ از دیدار با نتانیاهو در جریان سفر او به آمریکا برای شرکت در نشست سازمان ملل، نشانه‌ای از سردی روابط میان آنهاست.

این کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به دشواری‌های سیاسی نتانیاهو گفت: با توجه به شرایط موجود، تصور نمی‌کنم پیش از انتخابات آمریکا و حتی انتخابات اسرائیل، جنگی رخ دهد؛ هرچند نمی‌توان احتمال تغییر محاسبات پس از انتخابات را نادیده گرفت.

بیگدلی در پایان با طرح احتمال واکنش تلافی‌جویانه ترامپ پس از انتخابات آمریکا عنوان کرد: اگر ترامپ پس از انتخابات همه کارت‌های سیاسی خود را از دست بدهد و جمهوری‌خواهان هم مجلس نمایندگان و احتمالاً سنا را از دست بدهند، شرایط برای او و حزب جمهوری‌خواه بسیار سخت و ناگوار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه