اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

مدیرکل تامین اجتماعی اردبیل؛

بیمه فرش بافان غیرواقعی قطع شد

بیمه فرش بافان غیرواقعی قطع شد
مدیرکل تامین اجتماعی اردبیل گفت: بررسی های دقیق و شناسایی فرش بافان واقعی انجام شد و افرادی که فرش باف واقعی نبودند بیمه آنها از این محل قطع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آذرسلام، احد پنبه ای در جمع نماینده های بخش خصوصی، فعالان اقتصادی، سرمایه گذاران و اعضای اتحادیه فرش بافان استان اردبیل اظهار داشت: در استان اردبیل در حوزه بیمه فرش بافان نه تنها سهمیه ای برای قطع آن ابلاغ نشده بلکه با تلاش نمایندگان اردیبل از سال 92 طی نامه وزیر صنعت و معدن 20 درصد حق بیمه فرش بافان نیز بخشیده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرسلام,

وی با اشاره به اینکه باید بین فرش بافان واقعی و غیر واقعی تفاوت قائل شد و جلوی سوئ استفاده از بیمه به نام این قشر را گرفت، افزود: در سال 90 ارزیابی و بررسی ها نشان داد عده ای کارت فرش بافی داشته و از بیمه آن بهره مند هستند اما به شغل دیگری مشغول شده اند. بنابراین بررسی های دقیق و شناسایی فرش بافان واقعی انجام شد و افرادی که فرش باف نبودند بیمه آنها از این محل قطع شد.

,

پنبه ای گفت: تاکنون بیش از 3 هزار فرش باف بیمه شده و اخیرا" 150 نفر نیز تحت پوشش بیمه فرش بافان قرار گرفته است.

,

در این نشست نماینده فعالان اقتصادی شهرک صنعتی اردبیل با اشاره به اینکه حق بیمه کارگران در شهرک صنعتی 30درصد بوده اما در خارج از این شهرک و در داخل شهر که مضر شهر نشینی و محیط زیست است 10 درصد بیمه دریافت می شود و این موضوع موجب خروج تولید کنندگان از شهرک به سمت شهر می شود از مسئولان تامین اجتماعی خواست تا توازن منطقی در این باره برقرار شود".

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه