logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دبیر واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا

توهین به پیامبر(ص) فقط از دست پرورندگان تروریسم بر می آید

توهین به پیامبر(ص) فقط از دست پرورندگان تروریسم بر می آید
این اقدام شرم آور و دین ستیز تنها از دست پرورندگان تروریسم در جهان و رژیم های کودک کش برمی آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صدای دانشجو، علی روزبهانی در گفتگو با خبرنگار صدای دانشجو افزود عناصر پلید و منفور و مزدوران شبکه ی صهیونیسم جهانی با به راه انداختن سناریوی جدید و از پیش تعیین شده ای بار دیگر با حرکتی شنیع، یعنی توهین به پیامبر رحمت و الفت ،مانند همیشه روح حیوانی و ماهیت زشت و کثیف خود را به معرض نمایش گذاشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , صدای دانشجو,

این اقدام شرم آور و دین ستیز تنها از دست پرورندگان تروریسم در جهان و رژیم های کودک کش و همان هایی که به بهانه های واهی و مشابه همچون حادثه 11 سپتامبر (که این نیز باز حرکت نمایشی توسط خودشان برای اسلام ستیزی در دنیا بود)  ، برمی آید که فی الحال مشاهده میکنید در آن نشریه ی معلوم الحال ،خوی جریان استکبار پدیدار و نمایان شد.حادثه ای که نه تنها قلب 1.5 میلیارد مسلمان را در سراسر جهان ،بلکه قلوب تمامی آزادگان و سرسپردگان انسانیت در دنیا را جریحه دار کرد.

,

این در حالیست که می بینیم اگر اندیشمندی بخاطر نقد بر قصه ای به نام هولوکاست لب واکند و سخنی بگوید  با شدیدترین مجازاتها و زندانها مواجه می شود و اینجا چون پای منافع صهیونیست های حیوان صفت در میان است آزادی بیان برایشان اهمیتی ندارد اما سخره گرفتن اشرف انبیا و اکمل انسانها نه تنها از نظرشان منعی ندارد بلکه میشنویم که میگویند این کار مصداق بارز آزادی بیان است!!و جالب توجه تر این است که وضعیت دنیا اکنون طوریست که سردمدار تروریسم یعنی رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان سرسپرده اش در اقدامی مزورانه دست در دست یکدیگر علیه تروریسم راهپیمایی می  کنند!

,

مسلمانان باید علیه این اقدامات غیر انسانی و شیطان صفتانه قیام کنند .غربی ها نیز بدانند که بازنشر گسترده کاریکاتور مقدسات مسلمین با تیراژ بالا و این قبیل کارها نه تنها نور اسلام، قرآن ،ولایت و انقلاب اسلامی را خاموش نخواهد کرد بلکه قلوب مردمان آزاده را در جهان بیدار تر و عزم مسلمانان را برای برچیدن بساط ظلم و وحشی گری مستکبران را راسخ تر خواهد کرد .

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه