logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

محمدی نماینده قزوین در مجلس:

استاندار تا پایان آبان ماه معرفی می شود

استاندار تا پایان آبان ماه معرفی می شود
داود محمدی: تمام سعی مسئولین استان بر این است که استاندار تا پایان آبان ماه معرفی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری صبح قزوین، داود محمدی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در خصوص انتخاب استاندار در گفت و گو با خبرنگار صبح قزوین، اظهار کرد: تعدادی افراد برای این سمت کاندیدا شده اند اما وزارت کشور هنوز به جمع بندی نهائی نرسیده است. افرادی مانند آقایان روزبه، طاهرنژاد، شادنوش، رحمان زاده که تا ده نفر در این زمینه مطرح هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری صبح قزوین, صبح قزوین,

وی در خصوص اختلاف نظر در زمینه بومی و غیر بومی بودن گزینه های مطرح، اذعان داشت: نظر ما این است که شخص مد نظر توانمندی کاملی داشته باشد؛ حال بومی و غیربومی بودنش تفاوت ندارد، برای اعلام نهائی باید وزارت کشور و هیئت دولت به تفاهم برسند.

, وی در خصوص اختلاف نظر در زمینه بومی و غیر بومی بودن گزینه های مطرح، اذعان داشت: نظر ما این است که شخص مد نظر توانمندی کاملی داشته باشد؛ حال بومی و غیربومی بودنش تفاوت ندارد، برای اعلام نهائی باید وزارت کشور و هیئت دولت به تفاهم برسند.,

محمدی تصریح کرد: امیدواریم تا آبان ماه استاندار اعلام شود. در سخنرانی های خود در مجلس به وزارت کشور تذکر داده ایم که سریعتر به این امر رسیدگی کنند. زیرا به خاطر نقشی که استانداران در برنامه ریزی های استان، عملکردی که در اجرای برنامه های دولت جدید و نقشی که در چیدمان سیاسی استان برعهده دارند قابل توجه می باشد.

,

همچنین نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی در رابطه با محرمانه بودن مذاکرات ۱+۵ در ژنو، تاکید کرد: سیاسیون کشور محرم ترین افراد جامعه نسبت به مسائل هستند. منتهی مذاکرات سیاسی همیشه به این نحو بوده که با ذکر جزئیات به اطلاع مردم نمی رسیده است. معمولا در این حوزه تا حدی که جامعه به اغنای اطلاعاتی برسد موضوعات مطرح می شود.

, همچنین نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی در رابطه با محرمانه بودن مذاکرات ۱+۵ در ژنو، تاکید کرد: سیاسیون کشور محرم ترین افراد جامعه نسبت به مسائل هستند. منتهی مذاکرات سیاسی همیشه به این نحو بوده که با ذکر جزئیات به اطلاع مردم نمی رسیده است. معمولا در این حوزه تا حدی که جامعه به اغنای اطلاعاتی برسد موضوعات مطرح می شود.,

وی در ادامه افزود: در این زمینه نمایندگان امنیت ملی در اجلاس ژنو به کمیسیون امنیت ملی دعوت شده اند و مطمئنا گزارش این افراد و نحوه تعامل آنها را در مذاکرات پیگیری می کنیم. نظام چند خط قرمز دارد که باید در این مباحثات رعایت شود.

,

محمدی خاطرنشان کرد: یکی از خطوط قرمز ما این است که مذاکرات باید در چارچوب منویات رهبر صورت بگیرد و فراهم آوردن برنامه های هسته ای برای ایجاد امکانات لازم برای رفاه مردم از اولویت ها می باشد. در عین حال با رویکرد اثربخشی و تاثیرگذاری در حوزه ین المللی لحاظ شود.

,

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی در پایان اعلام کرد: اگر این چارچوب ها رعایت شود هم مردم و هم مجموعه نظام از آن حمایت می کنند. در ضمن مجلس تمام مذاکرات هسته ای را زیر نظر دارد و آن را رصد می کند تا این مباحث در چارچوب قانونی نظام پیش برود.

, نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی در پایان اعلام کرد: اگر این چارچوب ها رعایت شود هم مردم و هم مجموعه نظام از آن حمایت می کنند. در ضمن مجلس تمام مذاکرات هسته ای را زیر نظر دارد و آن را رصد می کند تا این مباحث در چارچوب قانونی نظام پیش برود.,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه