به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛ "احمد اصغری مهرآبادی" معاون وزیر راه و شهرسازی کشور به همراه مدیرکل مسکن و شهرسازی کردستان، نمایندگان مردم کامیاران در مجلس شورای اسلامی و چندین مسئول استانی ظهر امروز از پروژه های تعاونی 5 فرهنگیان و تعاونی 17 مسکن مهر کامیاران بازدید به عمل آورد و از نزدیک با جریان ساخت و ساز در این پروژه ها را آشنا شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛,در این دیدار" محمد صادق وجدی" مدیر کل راه و شهر سازی کردستان گزارشی درباره مسائل و مشکلات مسکن کامیاران و به خصوص مسکن مهر ارائه داد و از قائم مقام وزیر خواست برای اتمام این پروژه ها مساعدت لازم از سوی دولت صورت گیرد.
,مهرآبادی با اعلام اینکه سعی دولت بر آن است که تا پایان سال آینده تمام پروژه های مسکن مهر به اتمام برسد گفت: برای این مهم تمام توان خود را برای پایان پروژه های ساخت و ساز قرار می دهیم و در جلسات مسکن هیئت دولت نیز در این باره مصوباتی تصویب شده است که اجرایی خواهند شد.
,قائم مقام وزیر راه و شهرسازی ابراز داشت: با توجه به کمبود های فراوان که در جریان ساخت مسکن مهر کامیاران وجود دارد و به وضوح قابل مشاهده است باید پروژه های مسکن مهر شهرستان با کمک نمایندگان مجلس و دولت هر چه زودتر تکمیل شود.
,این مقام وزارتی در امور مسکن مهر بیان داشت: مسئولان شهرستانی و استانی برای اجرای تاسیسات زیربنایی در پروژه های مسکن مهر باید تمام توان خود را به کار برند و در کنار این دولت هم در قالب تسهیلات مالی کمک خواهد کرد که ساخت پروژه های مسکن مهر کشور تا پایان سال 94 به پایان برسد.
,به گزارش شاهو خبر، امروز قرار است در استان کردستان 1500 واحد مسکن مهر با حضور قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر به بهره برداری برسد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه