logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

فرماندار اصفهان:

معادن جرقویه سفلی الزاما متعلق به مردم همان منطقه است

معادن جرقویه سفلی الزاما متعلق به مردم همان منطقه است
فرماندار اصفهان گفت: معادن غنی در بخش جرقویه موجود است و اگر قرار است معدنی واگزار شود الزاما به مردم منطقه باید اختصاص گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اصفهان شرق، فضل الله کفیل در جمع عشایر نصرآباد از اهتمام جدی استاندار اصفهان به شرق اصفهان خبر داد و اظهار داشت: با محوریت استانداری اقدامات خوبی در خصوص آب و سند 9 ماده ای شورای عالی آب صورت گرفت که بخش قابل توجهی از برنامه های استان به شرق اختصاص می یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,

فرماندار اصفهان بخش جرقویه سفلی را بالغ بر 22 هزار نفر جمعیت با بیشترین امار شهرنشینی در شرق اصفهان عنوان وگفت: مردم محروم این بخش حضورشان را در تمام ابعاد انقلاب با تقدیم 180 شهید و 150 جانباز به خوبی نشان داده اند و با توجه به جمعیت بالای عشایر در نصرآباد بیش از 100 هزار دام سبک و 2000 راس دام سنگین را دارا می باشد و بر این اساس می بایست اهتمام جدی در خصوص ایجاد دامپروری انجام شود.
وی بخش عمده ای از کشاورزان این بخش را به اشتراکی ها نسبت داد و با توجه به مشکل ابرسانی به زمین های کشاورزان اذعان کرد: با دستور استاندار رهاسازی آب در کانال مهیار انجام شد که به دلیل بعد مسافت کم تر مورد استفاده کشاورزان منطقه قرار گرفت.
کفیل خاطرنشان کرد: معادن غنی در بخش جرقویه موجود است و اگر قرار است معدنی واگزار شود الزاما به مردم منطقه باید اختصاص گیرد.
وی با اشاره به 4 پروژه فعال در شرق اصفهان عنوان کرد: قول اقدامات عملی مدیر کل اداره راه و شهرسازی استان بر اتمام جاده پر خطر نصر آباد به محمد آباد، فعالیت جاده هرند به کوهپایه، پروژه راه نیک آباد به حسن آباد و همچین تکمیل محور بخش مرکزی به طرف جلگه از دیگر پیگیری های فرمانداری اصفهان در خصوص تکمیل و بهره برداری پروژه های مذکور است.

,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه