logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

جزئیات برنامه بانکداران در ایام پایان سال

جزئیات برنامه بانکداران در ایام پایان سال
در حالیکه 59 روز دیگر به پایان سال جاری باقیمانده است که نظام بانکی کشور روزهای پر کار و شلوغی را خواهد داشت، بر این اساس بانک مرکزی برنامه های جدی بانکها را برای ارائه خدمات بهتر به مردم اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، نظام بانکی کشور روزهای سخت و پرکاری را در دو ماه پایانی سال پیش رو دارد و بانک مرکزی برنامه های خود را برای این روزها اعلام کرد. این در حالی است که پرداخت حقوق، عیدی، یارانه های نقدی و سایر کارهای بانکی مردم در بهمن و به ویژه اسفندماه میزان مراجعه مردم به بانکها را به اوج می رساند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


ناصر حکیمی مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی در گفتگو با مهر از برنامه های این بانک و نظام بانکی کشور برای روزهای پایانی سال و شب عید خبرداد و گفت: تدابیری برای ارائه خدمات بهتر و مناسب تر به مردم در این ایام اندیشیده شده است.

وی افزود: بحث ظرفیت سازی در طول سال اجرایی می شود و در ایام پایانی سال که میزان تراکم و مراجعات مردم بیشتر است تغییرات را به حداقل می رسانیم و در اسفندماه به هیچ عنوان سامانه ها را تغییر نمی دهیم.

این مقام مسئول در بانک مرکزی با اعلام اینکه کشیک های 24 ساعته در بانک مستقر خواهند شد، تصریح کرد: در طول اسفندماه تا روزهای اول عید کشیک های شبانه روزی در بانکها مستقر می شوند تا اگر مشکلی بوجود آمد سریعا برطرف شود.

هر سال بانک مرکزی در بهمن و به ویژه اسفندماه دستورات ویژه‌ای برای آماده باش به نظام بانکی کشور صادر می کند. روزهای پایانی سال به دلیل نزدیک بودن به ایام نوروز از لحاظ مبادلات تجاری، بازار و پولی و بانکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

نظام بانکی کشور که در این زمان با بالاترین میزان تراکنش های بانکی مواجه می شود، روزهای حساس و سختی را خواهد داشت و از این جهت بانک مرکزی از نظام بانکی کشور درخواست می کند که اقدامات اساسی و مورد نیاز را برای عبور از این روزهای پر کار را تدارک ببینند.

در بسیاری از سال ها اشکالاتی در این ایام در ارائه خدمات بانکی مشاهده می شود و استفاده از خودپردازها با مشکلاتی همراه می گردد، بر این اساس افزایش کمی و کیفی ارائه خدمات نیازمند برنامه ریزی است.

گرچه بسیاری از مصادیق مربوط به خدمات نظام بانکی الکترونیکی شده اما هنوز هم تعداد مراجعات به شعب بانکی برای دریافت خدمات از جمله چک و غیره زیاد است و تشکیل صف های طولانی در این روزها اجتناب ناپذیر، به همین علت است که اولویت اصلی این برنامه‌ها کاهش زمان حضور مردم در بانک‌ها و دسترسی سریع آنها به خدمات بانکی است.

البته ایجاد شعب کشیک، افزایش ساعات کاری شعب بانکی و همچنین تعیین کشیک برای خدمات رسانی به موقع خودپردازهای بانکی نیز از دیگر موارد است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه