logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حوزه علمیه زنجان دربیانیه ای اهانت به پیامبر(ص) را محکوم کرد

حوزه علمیه زنجان دربیانیه ای اهانت به پیامبر(ص) را محکوم کرد
حوزه علمیه زنجان با انتشار بیانیه ای اقدام نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» را در انتشار کاریکاتور پیامبر عظیم الشأن اسلام و اهانت به ساحت مقدس ایشان محکوم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهرزنجان ،متن این بیانیه به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,

 

,

انا کفیناک المستهزئین الذین یجعلون مع الله الها آخر فسوف یعلمون ( الحجر 96ـ95 )

,

در ابتدای این بیانیه با اشاره به حوادث اخیر کشور فرانسه و وضعیت آشفته آن آمده است: حوادث اخیر کشور فرانسه حکایت از آن دارد، آتشی که برخی دولت های غربی و متحدان آنان با حمایت از تروریست ها و گروه های افراطی در کشورهای اسلامی شعله ور نمودند، امروز دامن آنان را نیز گرفته است و افراد مسلح وابسته به این گروه ها، با حمله به نشریه شارلی ابدو، چند تن از عوامل این نشریه را به قتل رساندند.

,

در ادامه این بیانیه با اشاره به انتشار کاریکاتور پیامبر (ص) در نشریه فرانسوی شارلی ابدو تصریح شده است: این نشریه هتاک که پیش از نیز بارها با هتاکی نسبت به مقدسات اسلامی و توهین به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص)، احساسات بیش از یک و نیم میلیارد مسلمان را جریحه دار کرده بود، در اقدام اخیر خود در سالروز میلاد پیامبر مهر و رحمت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم بار دیگر با انتشار کاریکاتور موهن، نیت خصمانه خود را علیه مسلمانان جهان آشکار ساخت.

,

در ادامه افزوده است: نکته قابل تأمل در این جریان، باج خواهی بی شرمانه رژیم جنایتکار و کودک کش صهیونیستی است که همواره یکی از طراحان و عاملان اصلی رشد و تحریک گروه های افراطی و تروریستی در منطقه به شمار می آید.

,

در پایان این بیانیه، ضمن محکوم کردن این حرکت زشت از سوی غرب تأکید شده است: مرکز مدیریت حوزه های علمیه زنجان، ضمن محکومیت این اقدام تروریستی، انتشار کاریکاتور موهون از پیامبر عظیم الشأن اسلام و بازنشر آن و موج جدید اسلام هراسی در غرب را نیز به شدت محکوم کرده و مسؤولیت این گونه حوادث را بر عهده دولت هایی می داند که روزی به نام آزادی بیان، زمینه توهین به مقدسات و ادیان الهی را فراهم می آورند و روز دیگر به بهانه دفاع از حقوق بشر، گروه های تندرو و جنایتکاری همچون القاعده، داعش و دیگر گروه های تروریستی را در دامان خود می پرورانند.

,

انتهای پیام/ پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه