logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

رویت یک قلاده پلنگ در ارتفاعات بخش احمدی حاجی آباد

رویت یک قلاده پلنگ در ارتفاعات بخش احمدی حاجی آباد
محیط‌بان هرمزگانی موفق به تصویربرداری از یک قلاده پلنگ در شرق منطقه حفاظت شده هماهنگ شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیارم حاجی آباد در پی اطلاع‌رسانی همیاران محیط زیست منطقه مبنی بر حضور یک قلاده پلنگ در بخش احمدی (دهنه زاغستان) در شرق منطقه حفاظت شده هماگ از شهرستان حاجی‌آباد، نیروهای یگان حفاظت محیط زیست شهرستان حاجی‌آباد به منطقه مذکور عازم شدند و پس بررسی موضوع، موفق به رویت یک قلاده پلنگ گردیدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم حاجی آباد,
تصویربرداری و عکاسی از پلنگ مذکور توسط محیط‌بان “موسی کناری” در منطقه مذکور صورت گرفته است.
,
پلنگ (Panthera pardus) جانوری از خانواده گربه‌سانان و کوچک‌ترین حیوان در میان سه گربه بزرگ در سرده پلنگ‌مانندها است.
,
زیستگاه پلنگ در گذشته از آفریقای جنوبی تا کره را در بر می‌گرفت و این جانور در سراسر آفریقا و جنوب آسیا پراکنده بود.
,
تخریب زیستگاه و شکار، قلمرو این حیوان را به شدت کاهش داده و امروزه بیشترین تراکم پلنگ‌ها در آفریقای جنوب صحرا است.
,
اتحادیه بین‌المللی حفاظت از محیط زیست این حیوان را با توجه به کاهش جمعیت و کاهش محدوده زندگی آن در فهرست گونه‌های «در مرز تهدید به انقراض» قرار داده‌ است. اما با همه این احوال جمعیت پلنگ‌ها از دیگر گونه‌های خویشاوند خود یعنی شیر، ببر و جگوار بیشتر است و وضعیت حفاظتی بهتری دارد.
,
درپی گزارش اهالی دهنه زاغستان بخش احمدی درخصوص حمله و خسارت یک حیوان درنده به دام های منطقه ، نیروهای یگان حفاظت محیط زیست شهرستان حاجی آباد به این منطقه اعزام شدند.
,
وفادار افزود:پس از بررسی های انجام شده یک قلاده پلنگ در شرق منطقه حفاظت شده هماگ شهرستان حاجی آباد دیده شد.
,
پلنگ ایرانی که بومی غرب آسیاست در فهرست جانوران درمعرض خطر انقراض قرار دارد .
,
خرس سیاه از دیگر جانوران در حال انقراض نیز در ارتفاعات هرمزگان زندگی می کند .
,
تصویربرداری و عکاسی از پلنگ مذکور توسط محیط‌بان موسی کناری در منطقه مذکور صورت گرفته است.
,
پلنگ (Panthera pardus) جانوری از خانواده گربه‌سانان و کوچک‌ترین حیوان در میان سه گربه بزرگ در سرده پلنگ‌مانندها است.
,
زیستگاه پلنگ در گذشته از آفریقای جنوبی تا کره را در بر می‌گرفت و این جانور در سراسر آفریقا و جنوب آسیا پراکنده بود.
,
تخریب زیستگاه و شکار، قلمرو این حیوان را به شدت کاهش داده و امروزه بیشترین تراکم پلنگ‌ها در آفریقای جنوب صحرا است.
,
اتحادیه بین‌المللی حفاظت از محیط زیست این حیوان را با توجه به کاهش جمعیت و کاهش محدوده زندگی آن در فهرست گونه‌های در مرز تهدید به انقراض قرار داده‌ است. اما با همه این احوال جمعیت پلنگ‌ها از دیگر گونه‌های خویشاوند خود یعنی شیر، ببر و جگوار بیشتر است و وضعیت حفاظتی بهتری دارد.
,
انتهای پیام/ص
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه