logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سفیر روسیه در ایران:

روسیه تحقیقات مهندسی را برای نیروگاه بوشهر دو آغاز کرد

روسیه تحقیقات مهندسی را برای نیروگاه بوشهر دو آغاز کرد
سفیر روسیه در ایران گفت: روسیه تحقیقات مهندسی را برای نیروگاه بوشهر دو آغاز کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  صبح شفت ، صدای روسیه نوشت : “لوان جاگاریان” سفیر روسیه در تهران اعلام کرد کارشناسان و متخصصان روسیه تحقیقات فنی-مهندسی را برای دومین و سومین بلوک های انرژی نیروگاه هسته ای شماره دو بوشهر آغاز کردند که قرار است تا پاییز امسال به اتمام برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شفت,

سفیر روسیه گفت: “کارشناسان و متخصصان ما در ماه ژانویه سال ۲۰۱۵ میلادی اجرای قرارداد را در خصوص انجام تحقیقات فنی-مهندسی و جمع آوری اطلاعات اولیه برای بلوک های جدید نیروگاه هسته ای شماره دو بوشهر آغاز کردند”.
وی افزود: “ما قصد داریم مرحله تحقیقات مهندسی را در ماه اوت امسال به پایان برسانیم که اطلاعات اولیه مورد نیاز را برای آغاز برنامه ریزی در این زمینه به ما خواهد داد”.
یادآور می شود روسیه و ایران در باره ساخت دو نیروگاه هسته ای دیگر به توافق رسیده اند که هر یک با ظرفیت حد اقل هزار مگاوات همراه با آب شیرین کن خواهند بود و قرار است در کنار واحد اول نیروگاه اتمی ایران در بوشهر احداث شوند .
پیشتر علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرده بود نیروگاه هسته ای دوم بوشهر طی حدود ۸ سال بعد وارد مدار شده و نیروگاه سوم نیز دو سال بعد از آن ساخته می شود.

,
,
,
,

 انتهایی پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه