اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

موضع مک‌کین درمورد توافق با ایران

موضع مک‌کین درمورد توافق با ایران
سناتور مک‌کین که این روزها با دیگر هم‌اردوگاهیهای جمهوری‌خواه خود، اکثریت را در کنگره به دست گرفته‌اند می‌گوید که هر توافقی با ایران باید به تأیید اعضای کنگره برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از فارس، سناتور جان مک‌کین امشب در برنامه «در پیشگاه ملت» شبکه خبری سی‌ان‌ان حاصر شد و در خصوص روابط آمریکا با رژیم صهیونیستی و توافق هسته‌ای محتمل ایران و 1+5 سخن گفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی ابتدا به گفت‌وگوهای هسته‌ای جاری میان ایران و 1+5 پرداخت، مذاکراتی که اخیراً با دیدارهای دو جانبه محمد جواد ظریف و جان کری همراه شده است؛ مک‌کین گفت که نتیجه مذاکرات و توافق احتمالی باید در کنگره به تصویب برسد.

مک‌کین که در ادامه سخنان خود قصد داشت به روابط دوجانبه با رژیم صهیونیستی بپردازد، نظرات صهیونیست‌ها را به مذاکره هسته‌ای با ایران هم کشاند و گفت: «اسرائیلی‌ها اعتقاد دارند که مذاکرات با ایران به دست‌یابی ایران به سلاح هسته‌ای ختم می‌شود.»

مک‌کین به تنش موجود در روابط با صهیونیست‌ها به دلیل لغو ملاقات اوباما و نتانیاهو در سفر اواسط بهمن وی به واشنگتن پرداخت و گفت: «تأسف می‌خورم که روابطمان تا این حد ضربه خورده، ولی بنظر من سخن گفتن نتانیاهو با مردم آمریکا امر مهمی است.»

نتانیاهو بنا دارد اواسط بهمن ماه، به دعوت «جان بینر» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به کنگره رفته و برای نمایندگان ملت، در خصوص مسائل مربوط به ایران سخنرانی کند.

این سفر با مقامات مربوطه در دولت و وزارت خارجه آمریکا هماهنگ نشده بود و کاخ سفید هم در واکنش به این اقدام «غیر دیپلماتیک»، از عدم دیدار اوباما و جان کری با نتانیاهو خبر داد.

اوباما البته چند روز بعد مدعی شد که این لغو دیدار، به دلیل نزدیک بودن انتخابات در سرزمین‌های اشغالی صورت گرفته است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه