logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بیانیه بسیج دانشجویی منوجان در محکومیت اهانت به حضرت محمد (ص)

بیانیه بسیج دانشجویی منوجان در محکومیت اهانت به حضرت محمد (ص)
بسیج دانشجویی دانشگاه‌ های منوجان در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشان(ص) در نشریه فرانسوی شالی ابدو بیانیه‎ای صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از“مینوجهان“در پی اهانت روزنامه فرانسوی شارلی ابدو به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام بسیج دانشجویی منوجان ضمن محکوم کردن این اقدام، بیانیه ای را صادر نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مینوجهان,

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

,

اقدام موهن نشریه فرانسوی شارلی ابدو نسبت به پیامبر اکرم(ص)موجب تاثرو تاسف عمیق گردیدوخشم همه مسلمانان جهان را بر انگیخت.

,

پیامبراسلام(ص)،رحمه للعالمین است ورحمت را برای جهانیان به ارمغان آورد که مردم را ازظلمات به نورهدایت کرد و باعث نجات بشریت شده واستمرار این نورهدایت درعصربیداری اسلامی موجب پیشرفت وگسترش دین اسلام در سراسر جهان گشته است که دشمنان قسم خورده اسلام عزیزدرحقیقت مبارزه با نوروهدایت الهی را بر نتافته وکینه خود را هر از گاهی به شیوه های مختلف نشان می دهندگاهی به وسیله تهیه وپخش فیلم موهن وهم اکنون به وسیله چاپ کاریکاتور،اینان چه پاسخ موجهی دربرابراین همه اهانت بزرگ دارند؟

,

ما مسلمانان توهین به هیچ پیامبری رامجاز ندانسته وآن راناشی ازضعف منطقی وخوی حیوانی توهین کننده می دانیم وبه شدت آنرامحکوم می نمائیم.

,

ما دانشجویان بسیجی وفرزندان انقلابی منوجان اقدام حمایتی سران برخی کشورهای غربی رادرحمایت ازاین اقدام شنیع ازجنس همان توهین می دانیم وازآنان نیز ابراز انزجار می نمائیم واین عمل ننگین وشرم آور رامحکوم نموده و ازتمامی مسلمانان وعلمای اسلام می خواهیم باحفظ وحدت وهمبستگی درمقابل این اهانت ساکت ننشسته وانزجار خود را نسبت به این عمل زشت نشان دهند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه