logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مخالفان و موافقان کی روش شمشیر به دست شده اند!

مخالفان و موافقان کی روش شمشیر به دست شده اند!
پیشکسوت فوتبال گفت:این فضا به فوتبالمان ضربه جدی می زند و باید سریعتر جلوی آن گرفته شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناخداداد عزیزی در رابطه با عملکرد تیم ملی در جام ملتهای آسیا اظهار داشت: بعد از حذف تیم ملی از جام ملتها سکوت اختیار کردم زیرا چیزهایی دیدم که ترجیح دادم فعلا حرفی نزنم. در طول این مسابقات به موقعش تمجید و به موقش انتقاد می کردیم اما وقتی تیم ملی حذف شد، آنقدر فضا ناپاک شد که دیگر جایی برای بحث های فنی باقی نماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در رابطه با ادامه همکاری با کی روش تصریح کرد: نباید الان درباره این موضوع بحث کنیم. به نظر می رسد فضا طوری شده که مخالفان و موافقان کی روش شمشیر به دست شده اند و همدیگر را می زنند. یکسری پشت کی روش ایستاده اند و یکسری هم روبروی او و این میانه جایی شده برای تسویه حساب های شخصی. اصلا کسی نظر فنی نمی دهد و حتی رسانه ها نیز با هم درگیر هستند.

,

پیشکسوت فوتبال ایران همچنین افزود: در این فضای ملتهب من هر چیزی بگویم، یک نفر می خواهد مقابل من موضع گیری کند و من هم نظری نمی دهم. به نظرم بهتر است برای پایان دادن به این ماجرا صدا وسیما یکی از موافقان و یکی از مخالفان کی روش را به یک برنامه دعوت کند تا هر 2 حرفشان را بزنند و آن وقت قضاوت را به پای مردم بگذاریم.

,

عزیزی در پایان گفت: ترجیح می دهم هر زمان که فضای فنی شد، من هم نظر فنی بدهم. الان همه به دنبال حمله هستند و کسی به تیم ملی فکر نمی کند. این فضا به فوتبالمان ضربه جدی می زند و باید سریعتر جلوی آن گرفته شود.

,

منبع کاپ

,

hkانتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه