اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پیام هاشمی رفسنجانی به کنگره حزب مردم‌سالاری

تعدد احزاب فضای مردم‌سالاری دینی را باز می‌کند

تعدد احزاب فضای مردم‌سالاری دینی را باز می‌کند
هاشمی رفسنجانی در پیام خود به کنگره حزب مردم‌سالاری تأکید کرد: تعدد احزاب فضا را برای مردم‌سالاری دینی باز می‌‌کند و باعث سرزندگی سیاسی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، قدرت‌الله علیخانی مشاور سیاسی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پیام وی به سیزدهمین کنگره حزب مردم‌سالاری را قرائت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

متن پیام بدین شرح است:

,

بسم‌الله‌الرحمن الرحیم

,

وجود احزاب متعهد در هر جامعه‌ای به تبع خویش افکار و اندیشه‌های متعددی را خلق می‌نماید و تفکر متنوع را در چارچوب قوانین عام شکل و سازمان می‌دهد و صاحبان آن تفکرات و احزاب، بر تضارب آراء و گفت‌وگوهای سیاسی و فرهنگی به جامعیتی می‌رسند که می‌تواند نقشه راه مردم و مسئولین یک جامعه به سوی پیشرفت‌های همه‌جانبه و عاقب‌ بخیری در دنیا و آخرت شود.

,

تعدد احزاب که در قانون اساسی جمهوری اسلامی اصول و بندهای متعددی را به خود اختصاص داده، بن‌بست‌های موجود در حکومت‌های متعصب را می‌شکند و فضا را برای مردم‌سالاری دینی باز می‌نماید و در این مسیر آنچه عاید جامعه و جوانان می‌گردد پایداری، پیروزی، پویایی، نشاط و سرزندگی سیاسی است و می‌بینیم که در جامعه اسلامی ایران احزاب موجود با همه محدودیت‌هایی که دارند چگونه از ذات اسلامی نظام که همانا یستمعون القول و یتبعون احسنه است دفاع می‌کنند و نمی‌گذارند تک صدایی مردم و جامعه را ناامید و مأیوس نماید.

,

با تشکر از زحمات همه کسانی که در جهت نهادینه کردن تحزب در کشور تلاش می‌نمایند برگزاری کنگره حزب مردم سالاری را نیز در جهت شناسایی نکات مثبت و منفی و تقویت فرهنگ احترام به آراء و نظرات دیگران می‌خواهم و امیدوارم نتایج این کنگره فراتر از حزب به جوانان و جامعه هم برسد که تأکید اسلام عزیز است در انا خلقناکم من ذکر و انثی و جعلناکم شعوباً و قبایله لتعارفو.

,

اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه