logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

هلاکت 30 تروریست داعش در الانبار عراق

هلاکت 30 تروریست داعش در الانبار عراق
وزارت دفاع عراق از کشته شدن 30 عنصر گروهک تروریستی داعش و انهدام 11 خودروی نظامی و شکست حمله گسترده این گروهک به جنوب الانبار خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، وزارت دفاع عراق در بیانیه‌ای که اعلام کرد که واحدهایی از تیپ هشت ارتش این کشور توانستند ضمن ناکام گذاشتن یک حمله گسترده تروریست‌های داعش در منطقه الفلاحات در الانبار، 16 تروریست از جمله دو تک تیر انداز و 3 عامل انتحاری را به هلاکت برسانند و 7 خودروی نظامی آنها را منهدم کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این بیانیه افزود: دلاوران لشکر 39 پیاده نظام ارتش عراق نیز، توانستند 17 تروریست از جمله دو تک تیر انداز و 4 عامل انتحاری را در منطقه ای دیگر در الانبار به هلاکت برسانند و 4 نفربر و یک خودروی زرهی بمب گذاری شده تروریست های داعش را منهدم کنند.

 شورای استانداری الانبار امروز شنبه اعلام کرد که نیروهای امنیتی و داوطلبان عشایر نیز توانستند یکی از حملات مهم گروهک تروریستی داعش را در منطقه ای در شرق رمادی ناکام گذارند.

استان الانبار مانند برخی دیگر مناطق عراق طی ماه‌های گذشته صحنه حملات غیر انسانی تروریست های داعش به مردم است که قتل عام صدها تن و آوارگی هزاران نفر را به دنبال داشته است. 

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه