اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

داستان "خرکشی" قبل از انقلاب دررامیان

داستان "خرکشی" قبل از انقلاب دررامیان
معاون فرماندار رامیان با اشاره به خاطره جالب از دوره شهر در این باره می گوید؛ دوران قبل از انقلاب، خفقان و ناامنی بگونه ای بود ک حتی به یک حیوان هم رحم نمیکردند چه برسد به انسان.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گل رامیان، "سید اصغر حسینی" در سال 57 کودکی 9 ساله و مشغول تحصیل در پایه سوم ابتدایی بود و در مسیر زندگی با صحنه هایی از ناجوانمردی و بی رحمی رژیم پهلوی حاکم بر ملت ایران مواجه بود و در ذهن خود به یادگار دارد.
معاون فرماندار شهرستان رامیان خاطره ای از بهمن سال 57 سخن می گوید.
داستان معروف "خرکشی" در رامیان شنیدنی و تامل برانگیز است.
وی می گوید: «هنگام برگشت از مدرسه به اتفاق دوستان، سه الاغ را که از مقابل پاسگاه امروز(ژاندارمری آن زمان) عبور می کردند که بر روی یکی از آنها بصورت برعکس نوشته شده بود" شاه".»
«سرباز ژاندارمری موضوع را به فرمانده اطلاع می دهد و آنها به دنبال الاغ ها راه افتادند . الاغ ها پا به فرار گذاشتند و به داخل مخابرات رفتند.(ساختمان آنزمان مخابرات در مکان فعلی ولی با دو اتاق در یک محوطه بزرگ پر از علف های هرز قرار داشت.)»
« فرمانده ژاندارمری، بیرون از مخابرات، اسلحه به دست و آماده شلیک در کمین الاغ بود و با فریاد به سربازها گفت که بیرون از ساختمان نیایند و درهنگام خارج شدن الاغ، با شلیک یک تیر فرمانده، که به گردن حیوان اصابت کرد طوریکه تیر گردن حیوان گذشت و از طرف دیگرش به بیرون پرتاب شد و به دیوار فرورفته بود، حیوان بر زمین افتاد و جان به جان آفرین تسلیم مرگ شد.»
«زمانی نگذشت که مردم رامیان با شنیدن این خبر به خیابان ریختند و با شعار مرگ بر شاه و ... خرکش اعدام باید گردد تظاهرات کردند.»
وی می گوید: مردم رامیان حضور فعال در تظاهرات بر علیه رژیم پهلوی داشتند و برای جلوگیری از تظاهرات از پادگان نوده نیرو به رامیان اعزام می شد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه