logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

شهردار قزوین شهروند افتخاری تبریز شد

باید از شاخص های توسعه مدیریت شهری تبریز الگوبرداری کرد

باید از شاخص های توسعه مدیریت شهری تبریز الگوبرداری کرد
شهردار قزوین در دیدار شهردار و اعضای شورای شهر تبریز گفت: باید از شاخص های توسعه و موفقیت های مدیریت شهری تبریز الگو برداری کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، مسعود نصرتی روز پنج شنبه در نشست مشترک شهرداران، اعضای شوراهای اسلامی شهر و مدیران ارشد شهری قزوین و تبریز اظهارکرد: تبریز یکی از سه پایتخت تاریخی ایران به شمار می رود که نقش بی بدیلی در تحولات سده های اخیر داشته و تاریخ هیچ گاه نقش آفرینی های این شهر و مردمان آن را فراموش نخواهد کرد.

وی با اشاره به دیرینگی و قدمت روابط دوجانبه شهرهای تبریز و قزوین، افزود: این دو شهر به جهت قرار گرفتن در مسیر جاده ابریشم، مراودات و روابط نزدیک فرهنگی، تجاری و اقتصادی داشته اند و این دیرینگی شاخصه اصلی تقویت روابط دوجانبه است.

نصرتی گفت: سفر به تبریز دستاوردها و برکات بسیار زیادی در بخش های عمرانی و سرمایه گذاری برای شهرداری قزوین به همراه داشته و تلاش خواهیم کرد از این تجربیات نهایت استفاده را بکنیم.
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
, , ,


در پایان این نشست سرپرست شهرداری تبریز با اهدای نشان ویژه تبریز به شهردار قزوین، شهردار قزوین شهروند افتخاری تبریز شد.

نصرتی پس از دریافت این نشان ویژه، با قدردانی از حسن نیت سرپرست شهرداری تبریز در اهدای این نشان، گفت: دریافت این نشان و عنوان شهروند افتخاری تبریز، افتخار بزرگی است.

نشان ویژه شهر تبریز به چهره های فرهنگی، هنری، مدیران ارشد و موفق کشور و میهمانان و برگزیدگان خاص اهدا می شود.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,
 
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه