اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

روزنامه ایران نوشت:

ارتقا عضویت احمدی‌نژاد در مجمع تشخیص

ارتقا عضویت احمدی‌نژاد در مجمع تشخیص
«عضو ارشد مجمع تشخیص مصلحت نظام»؛ این عنوانی است که مسجد جامع المهدی به عنوان میزبان سخنرانی احمدی‌‌نژاد برای معرفی او در دعوتنامه‌ای ارسالی برای رسانه‌ها آورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، روزنامه ایران در ستون خبرهای ویژه امروز خود که آن را با عنوان «دیگه چه خبر» منتشر می کند، در خبری با تیتر «عضو ارشد مجمع تشخیص مصلحت»؟، نوشت: «رئیس جمهوری سابق کشورمان و عضو ارشد مجمع تشخیص مصلحت نظام»؛ این جمله است که مسجد جامع المهدی به عنوان میزبان سخنرانی احمدی‌نژاد برای معرفی او در دعوتنامه‌ای ارسالی برای رسانه‌ها آورده است.

استفاده از عنوان نامعمول «عضو ارشد مجمع تشخیص مصلحت نظام» در حالی است که در چارت مجمع تشخیص چنین عنوانی پیش‌بینی نشده است. علاوه بر این، احمدی‌نژاد در دوره تصدی ریاست دولت، به‌دلیل دیدگاه انتقادی خود نسبت به ریاست مجمع تشخیص؛ بارها از حضور در جلسات مجمع خودداری کرد و رکورد غیبت ۱۷ ماهه از جلسات مجمع را به نام خود ثبت کرد.

احمدی‌نژاد ‌در یک گفت‌وگوی تلویزیونی که در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۸ انجام شد، درباره دلایل ‌غیبت‌ خود در جلسات مجمع ‌گفت: «نرفتن به مجمع تشخیص دلایل خاص خودش را دارد.»

البته برخی نزدیکان احمدی‌نژاد نیز دلایلی برای شرکت نکردن احمدی‌نژاد در جلسات مجمع ارائه کردند؛ از جمله علی‌اکبر جوانفکر مشاور مطبوعاتی احمدی‌نژاد؛ ابتدا دلیل غیبت‌های احمدی‌نژاد در جلسات مجمع را «برنامه‌های فشرده‌ای که رئیس جمهور داشت» ذکر کرد اما پس از گذشت چند روز علت این غیبت را حضور «‌افرادی که رودر‌روی نظام و رهبری ایستاده‌اند و با مواضع، اظهارات و رفتار خود، تنور توطئه‌های دشمن علیه اسلام، کشور و مردم را گرم می‌کنند» عنوان کرد و نشستن احمدی‌نژاد در کنار این افراد و هم‌سخنی با آنها را انتظار درستی ندانست.

در دوره پس از پایان فعالیت دولت دهم نیز حضور احمدی‌نژاد در جلسات مجمع تشخیص با غیبت‌هایی همراه است و با این اوصاف، جالب است که حامیان احمدی‌نژاد، او را «عضو ارشد مجمع تشخیص مصلحت» معرفی می‌کنند.

احمدی‌نژاد همچنین دیروز در بیانیه‌ای به مناسبت دهه فجر نوشت: «شیطان و همراهان و همکاران او، با استفاده گسترده از ابزار تبلیغاتی، به یأس‌آفرینی، فریب، دروغ، سیاه‌نمایی، تفرقه‌افکنی، اتهام‌زنی به عناصر پاک و خدوم و تخریب تمام پیشرفت‌های ایران عزیز دست یازیده‌اند.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه