اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

باند عقرب در لیگ دسته اول فوتبال!

باند عقرب در لیگ دسته اول فوتبال!
یکی از اسپانسرها درحالی‌که قرار بود به تیم فوتبال اتکا کمک کند در نهایت باعث نابودی این تیم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا تیم اتکا که در لیگ دسته‌ اول حضور دارد، در ابتدا تحت حمایت شرکتی فعالیت می‌کرد، اما حدود یک ماه پیش آن را به اداره‌کل این استان و سپس هیأت فوتبال این استان واگذار کردند، هر چند که پس از آن مسئولان گرگانی به دنبال این بودند که شرکت ابتدایی را بازگردانند، اما چنین اتفاقی رخ نداد و در ادامه، مسئولان اتکا به دنبال پیدا کردن اسپانسری بودند که اخیراً از تهران یکی از شرکت‌ها برای حمایت از این تیم اقداماتی انجام داد اما به گفته سرپرست اتکا به دلیل اینکه مسئولان این شرکت به دنبال درآمدزایی از راه ناصواب بودند، این قرارداد بسته نشد و همچنان وضعیت این تیم در بلاتکلیفی باقی ماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

اصغر محمودی سرپرست اتکا در خصوص اینکه چه اتفاقی افتاد تا از بستن قرارداد با اسپانسر جدید صرف‌نظر کردند، گفت: آنها به دنبال راه‌های ناصواب و کلک‌زدن بودند، ما به چشم منجی به آنها نگاه می‌کردیم و می‌خواستیم صادقانه رفتار کنند، شرط و شروطی هم گذاشتند که اگر تیم در لیگ باقی بماند، فصل آینده امتیاز تیم به آنها واگذار شود، ما نمی‌توانستیم به راحتی این امتیاز که 3، 4 میلیارد بود را به آنها بدهیم.

,

وی افزود: آنها شرط گذاشتند که 30 درصد از قرارداد بازیکنان را بدهند، اما ناگهان بدون اجازه ما بازیکنان را گول زدند و آنها را به تهران آوردند. زمانی که ما از سازمان لیگ برای نقل و انتقالات فرصت گرفتیم، آنها با 16 بازیکن قرارداد بستند که چیزی حدود 200 میلیون بر تعهد باشگاه اضافه می‌کرد، در حالی که آنها فقط 30، 40 میلیون کمک کرده بودند. با بازیکن قرارداد سفید بسته بودند تا پس از آن، یک مبلغی را خودشان بردارند و یک مبلغ به بازیکن بدهند. آنها چنین بساطی را پهن کرده بودند و می‌خواستند پول زیادی را به جیب بزنند که همین مسائل باعث شد که به آنها اطمینان نکنیم، البته خدا را شکر قراردادی هم با آنها بسته نشده بود.

,

سرپرست اتکا در مورد اینکه آیا این موضوع را مسئولان فدراسیون در میان گذاشته، گفت: بله، ما این موضوع را به آنها گفتیم، حتی بهروان هم گفت آنها از باند عقرب هستند! ما با آنها قراردادی نبستیم، اما آنها مقداری پول هزینه کردند و حالا با توجه به اینکه با آنها اینگونه رفتار کردیم معلوم نیست که چه بساطی را در آینده می‌خواهند بچینند و چه آشی خواهند پخت.

,

انتهای پیام/آ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه