اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حضور یک ملی‌پوش با نام یک ورزشکار دیگر در مسابقات

حضور یک ملی‌پوش  با نام یک ورزشکار دیگر در مسابقات
اتفاقی عجیب در فدراسیون دوچرخه‌سواری رخ داده و این سوال را به ذهن متبادر می‌کند که آیا تخلفی صورت گرفته آن هم در حالی که اظهارات عضو تیم ملی با آنچه در سایت جهانی ثبت شده مغایرت دارد. شواهد و قرائن حاکی از آن است که در فدراسیون دوچرخه‎سواری ایران اتفاقاتی عجیب رخ داده و یا در حال رخ دادن است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناماجرا از آنجایی آغاز می‌شود که در تاریخ چهاردهم مهرماه روابط عمومی فدراسیون دوچرخه‌سواری با درج خبری اعلام کرد که «دوچرخه سواران تیم ملی بانوان و آقایان (تیم پیشگامان کویر یزد) و (کاشی پرسپولیس) به نمایندگی کشورمان در رده سنی بزرگسالان و جوانان در روز پایانی موفق به کسب 1 طلا، 1 نقره و 2 برنز شدند. در رشته تیم اسپرینت در بخش آقایان در رده سنی بزرگسالان، (حسنعلی ورپشتی، محمود پراش و حمید بیک خورمیزی) توانستند دومین مدال طلای کاروان ایرانی را در این رشته بدست آورند.» (متن داخل گیومه دقیقا عین خبر درج شده در سایت فدراسیون است.)

, شبکه اطلاع رسانی دانا, .),

 

,

 

,

در این خبر یک نکته قابل تامل وجود دارد و آن این است که «تیم اسپرینت» یک رشته سرعتی بوده و اصولا یک ورزشکار استقامتی نمی‌تواند در این ماده شرکت داشته و مقام کسب کند. «حمید بیک خورمیزی»، رکابزن استقامتی و نیمه استقامتی است. اینکه چگونه یک ورزشکار استقامتی در یک رشته تیمی سرعتی (تیم اسپرینت) که به حساسیت و دقت زیادی نیاز دارد، مدال طلا گرفته نکته‌ای عجیب است. جالب اینکه خورمیزی در ماده اسکرچ (ماده نیمه استقامتی) همین مسابقات هم مدال طلا گرفته بود.

, .,

 

,

در تاریخ سیزدهم مهر ماه روابط عمومی فدراسیون دوچرخه‌سواری با درج خبری اعلام کرد که «در پایان دومین روز از رقابت قهرمانی کاپ آسیا، حمید بیک خورمیزی با غلبه بر حریفان خود به مدال طلای رشته اسکرچ دست یافت.»( متن داخل گیومه دقیقا عین خبر درج شده در سایت فدراسیون است.)

, .),

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه