logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارشناس مسائل اجتماعی:

جامعه باید با سبک زندگی اسلامی آشنا شود تا از زندگی لذت ببرد

جامعه باید با سبک زندگی اسلامی آشنا شود تا از زندگی لذت ببرد
دکتر جعفر پور کارشناس مسائل اجتماعی گفت: جامعه باید با سبک زندگی اسلامی آشنا شود تا هم موثر باشد و از زندگی لذت ببریم و از سویی افراد هم در زندگی درست رشد کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا;به نقل از قرچک آنلاین-  جعفر پور کارشناس مسائل اجتماعی در در گفتگو با خبرنگار قرچک آنلاین اظهار داشت: یک هماهنگی بین دستورات الهی و آنچه عقل انسان حکم می کند وجود دارد زیرا هر چیزی را که عقل حکم کند شرع هم آن را حکم می کند لذا خداوند قدرت تفکر و تعقل و آزادی را به بشر داده است تا با قدرت و عقل سلیم خود خوب و بد را از هم تشخیص دهد.
وی بیان کرد: راه و روش و سبک زندگی زندگی بزرگان دینی، که برگرفته از آموزه ها وارزش های دین مبین اسلام نیز هست، بهترین مرجع برای داشتن روشی صحیح برای بهتر زندگی کردن است.
جعفرپور با بیان اینکه سبک زندگی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) الگویی شایسته برای جامعه دینی ما به شمار می‌رود اظهار کرد: جوانان باید آن‌ها را الگوی خود قرار دهندزیرا سبک زندگی این دو معصوم بارزترین و عالی ترین سبک زندگی اسلامی است که قطعاً الگوبرداری از گوشه هایی از زندگی آنان باعث آرامش در زندگی خواهد شد.
وی قناعت، محرم اسرار هم بودن، پایبندی به عهد و انجام واجبات از دیگر خصوصیات سبک زندگی اسلامی است و گفت: دوری از تجملات و تشریفات از ویژگی های سبک زندگی اسلامی است همچنین ساده زیستی باعث آرامش در زندگی خواهد شد بنابراین ترویج سبک زندگی اسلامی بر مدار اخلاق، ایمان و تقوا موجب ایجاد آرامش در جامعه می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا;, قرچک آنلاین, قرچک آنلاین,
,
,
,

SAM_2082

, SAM_2082, SAM_2082,

وی با تاکید بر اینکه قرآن کریم بر ساده زیستی و دوری از تجملات سفارش دارد، افزود: قرآن انسان را به زندگی پاک همراه با صفای دل توصیه کرده که این زندگی با ساده زیستی و دوری از تشریفات حاصل می شود.
جعفر پور ضمن اشاره به منویات مقام معظم رهبری درباره سبک زندگی اسلامی گفت: جامعه باید با سبک زندگی اسلامی آشنا شود تا هم موثر باشد و از زندگی لذت ببریم و از سویی افراد هم در زندگی درست رشد کنند.
وی با بیان اینکه تفکر اسلام نقطه مقابلی غرب است یادآور شد : غرب بر این باور است که انسان به هر قیمتی تمام لوازم در اختیارش باشد اما خیانت هم در زندگیش وجود داشته باشد زیرا آنها آسایش را می خواهند برای سبک زندگی غربی، آسایش از آرامش مهم تر است. لذا بحران اصلی آنها بحران آرامش است و بحران معنویت .در حالی که تفکر اسلام بر آرامش روحی و روانی خانواده ها در زندگی است.
این کارشناس عنوان کرد: ازدواج، تربیت فرزند، روابط با دوستان و آشنایان و احترام به والدین مواردی است که در چند سال اخیر با تاسی از فرهنگ غرب دچار مشکلاتی شده است که جامعه هدف آن نیز قشر جوان جامعه است و به دلیل جوان بودن رده سنی در کشور ما متعاقبا قشر وسیعی از جامعه را درگیر خود می کند و تاثیر شدیدی در کیفیت زندگی دارد به طوری که همه ماکم و بیش با مثال های عینی از این نوع آسیب ها آشنا هستیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: برای حفظ کیان خانواده، فرهنگ و تفکرات سالم اسلامی بر ما لازم است که هرچه بیشتر به کیفیت زندگی و رواج سبک اسلامی در زندگی خود اهتمام بورزیم و متکی به سبکی وارداتی که هیچ سنخیتی با نحوه تربیتی ما ندارد، نباشیم.

, ه,
,
,
, ا,
, و,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه