اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

از توزیع روسروی بین زنان بی‌حجاب تا انتخاب برترین پوشش بازیگر زن فیلم فجر+تصاویر

از توزیع روسروی بین زنان بی‌حجاب تا انتخاب برترین پوشش بازیگر زن فیلم فجر+تصاویر
هفته پیش را شاید بتوان هفته خوش حجاب در شبکه‌های اجتماعی نامید؛ هفته‌ای که با یک تلنگر آغاز شد و آن مشاهده زنان مسیحی در پوشش اسلامی و سپس استقبال از یک بانوی بازیگر محجبه بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، فناوری ارتباطات هر روز رو به گسترش است به طوری که با ورود انواع مختلف ابزارهای ارتباطی، شبکه‌های اجتماعی کم کم پا را از یک وسیله سرگرمی فراتر گذاشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در نگاه اول شاید این طور به نظر برسد که این ابزار ارتباطی که از سوی غرب برای تهاجم فرهنگ غربی ترتیب داده شده قادر است تا آخر بی‌کم و کاست به وظیفه محوله از سوی مدیران خود ادامه دهد اما با نگاهی به پیرامون خود در می‌یابیم که این طور نشده است.

,

هفته پیش را می‌توان هفته خوش حجاب در شبکه‌های اجتماعی نامید؛ هفته‌ای که نخست با یک تلنگر کلید خورد و آن مشاهده زنان مسیحی در پوشش اسلامی بود؛ (مشاهده فردی محجبه در خارج از جایگاه مورد انتظار!) و با استقبال از یک بانوی محجبه تمام شد.

, (مشاهده فردی محجبه در خارج از جایگاه مورد انتظار!),

 

,

*بزرگداشت روز جهانی حجاب

, *بزرگداشت روز جهانی حجاب ,

کمپینی به مناسبت روز جهانی حجاب در اول فوریه به راه افتاد و طرفداران حجاب اسلامی با برچسب (#WorldHijabDay) اقدام به نشر مطالب پیرامون این موهبت بزرگ اسلام برای زنان پرداختند.

,

 

,

,

, ,

,

, ,

,

, ,

,

, ,

,

, ,

*حجاب تنها برای یک روز!

, *حجاب تنها برای یک روز!,

همچنین در یک اقدام ابتکاری دیگر با عنوان «Women Wear Hijabs For A Day» زنان بی‌حجاب به استفاده یک روزه از حجاب دعوت می‌شدند و سپس از افراد درخواست می‌شد تا در پایان روز احساس خود را از داشتن حجاب در طول روز بیان کنند.

,

و این یعنی همیشه آن چیزی که ما به آن عادت کردیم نمی‌تواند بهترین باشد، شاید یک عادت است، که می‌توانیم بهتر از آن را برای خودمان رقم بزنیم و تجربه یک روز متفاوت را به روزهای زندگی خود اضافه کنیم؛ چه کسی می‌داند؟! شاید این تجربه متفاوت بهترین بود!

,

در پی این اقدام نیز تصاویر و ویدیوهای مختلفی که بیانگر احساسات  مختلف از تجربه‌های متفاوت بود به اشتراک گذاشته شد.

,

 

,

,

, ,

,

, ,

,

, ,

وقتی تازه آموزش می‌بینی که چطور قرار است پارچه‌ای با یک سنجاق کوچک بروی سرت قرار گیرد.

,

,

, ,

,

, ,

دور از انتظار نیست، آنچه که ممکن است دور از انتظار ما باشد یا اینکه شاید کمی بعید به نظر برسد؛ مشاهده افراد با پوششی متفاوت در موقعیت و شرایطی خاص که پیش از این سابقه نداشته به نوبه خود جذاب است؛ آنقدر جذاب که گاهی ممکن است یک خبر و یک تصویر را دست به دست بچرخد و بارها به اشتراک گذاشته شود.

,

در هفته گذشته و بعد از گذشت 2 روز از روز جهانی حجاب اتفاقی فرهنگی در کشور رخ داد که مورد توجه کاربران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت؛ مشاهده فردی محجبه در خارج از جایگاه مورد انتظار!
حضور سحر احمدپور بازیگر فیلم سینمایی «چهارشنبه 19 اردیبهشت» با چادر در بین اهالی رسانه موجی از تشویق مجازی کاربران ایرانی را به همراه داشت.

, مشاهده فردی محجبه در خارج از جایگاه مورد انتظار!,
,

انتظاری که اذهان عمومی و مخاطبان از پوشش بازیگران زن در جشنواره داشتند و اما آنچه که در دومین روز از جشنواره فیلم فجر شاهد آن بودند:

, انتظاری که اذهان عمومی و مخاطبان از پوشش بازیگران زن در جشنواره داشتند و اما آنچه که در دومین روز از جشنواره فیلم فجر شاهد آن بودند,

,

, ,

,

, ,

و این اتفاق فرهنگی مورد استقبال کاربران ایرانی شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت، تا هفته گذشته را بتوان هفته خوش حجاب نامید.

,

,

, ,

,

, ,

,

, ,

 

,

 

,

انتهای پیام/ف

, انتهای پیام/, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه