logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بیانیه جامعه پزشکی استان اردبیل به مناسبت 13 آبان

بیانیه جامعه پزشکی استان اردبیل به مناسبت 13 آبان
بسیجیان جامعه پزشکی استان اردبیل با صدور بیانیه ای جهت شرکت در راهپیمائی 13 آبان اعلام آمادگی کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از سبلانه، یانیه جامعه پزشکی استان اردبیل به مناسبت 13 آبان به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی دانا، , سبلانه, سبلانه,

یوم الله سیزده آبان ماه بستر حوادث بسیار مهمی است که در شکل گیری انقلاب اسلامی و شکست استکبار جهانی و سلطه غرب نقش اساسی داشته است.

, یوم الله سیزده آبان ماه بستر حوادث بسیار مهمی است که در شکل گیری انقلاب اسلامی و شکست استکبار جهانی و سلطه غرب نقش اساسی داشته است.,

تبعید حضرت امام خمینی در سال 1343، اعتراض دانش آموزان به دخالت های آمریکا و در پی آن کشتار دست جمعی نونهالان این مرزبوم توسط رژیم دست نشانده پهلوی در سال 1357 هم چنین تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال 1358 به همت دانشجویان پیرو خط امام (ره) در اوایل پیروزی انقلاب هرکدام دلیل قاطع و کافی بر اهمیت این روز بوده و ضرورت زنده نگه داشتن آن را در یاد وخاطر ملت مسلمان ایران یاد آور می کند.

,

امسال روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در حالی شکل می گیرد که رسوایی جاسوسی های مکرر و گسترده آمریکا بویژه از کشورهای همیشه همراه و متحد استراتژیک آن ها و سرسپردگی های رئیس جمهور آمریکا در مقابل صهیونیست ها بیش از پیش آشکار شده است.

,

امروزه هر ایرانی آزاده ای می داند که مفهوم "نرمش قهرمانانه" در عرصه سیاست به معنای حذف شعارهای انقلابی از ادبیات انقلاب اسلامی نیست، بلکه پایبندی در اصول و راهبردهای ترسیم شده توسط امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی با تغییر در تاکتیک ها و استفاده از روش های متنوع دیپلماسی برای احقاق حقوق حقه ملت ایران است.

,

ما بسیجیان جامعه پزشکی به عنوان طلایه داران جامعه پزشکی با تاسی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب همچون سال های گذشته در راهپیمایی سیزده آبان ماه شرکت کرده و اعلام می کنیم تا آخرین قطره خون خود از دستاوردهای انقلاب اسلامی حمایت خواهیم کرد و همواره پیرو ومطیع فرمایشات امام خامنه ای مدظله العالی می باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه