logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرمربی ایتالیا در فهرست متهمان تبانی

سرمربی ایتالیا در فهرست متهمان تبانی
نام آنتونیو کونته سرمربی تیم ملی فوتبال ایتالیا به عنوان یکی از 130 مظنون تبانی در فوتبال این کشور اعلام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مأموران رسیدگی به این پرونده بعد از چهار سال تحقیق و بررسی فهرستی را منتشر کرده اند که علاوه بر کونته، نام استفانو کولانتونو سرمربی تیم آتالانتا نیز در آن قرار دارد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


کونته که قبلا یک دوره محرومیت را از سوی فدراسیون فوتبال ایتالیا به دلیل ارتباط به این پرونده سپری کرده، متهم به 'فریب ورزشی' شده است. 

اتهام وی به سال 2011 بر می گردد که با یوونتوس موفق به کسب سمین قهرمانی در سری آ شد. کونته سپس مربیگری تیم سیه نا در سری ب را بر عهده گرفت و سال گذشته نیز سرمربی تیم ملی ایتالیا شد. 

بنابراین گزارش، 130 نفری که نامشان در این پرونده 107 صفحه ای ذکر شده است، رسما از اتهام خود مطلع خواهند شد. در ایتالیا معمولا این مرحله آخرین گام پیش از ارجاع پرونده به دادگاه است.

استفانو مائوری هافبک لاتزیو، کریستیانو دونی کاپیتان سابق آتالانتا و جوزپه سیگنور مهاجم سابق تیم ملی ایتالیا از دیگر متهمان این پرونده هستند.

فدراسیون فوتبال ایتالیا قبلا در تحقیقات جداگانه ای در سال 2012 کونته را به 10 ماه محرومیت از فعالیت محکوم کرده بود اما این مدت در دادگاه تجدید نظر به چهار ماه کاهش یافت. 

در این تحقیقات 50 بازیکن تا مدت 5 سال محکوم و شماری از باشگاه ها از جمله آتالانتا و سیه نا کسر امتیاز شدند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه