logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده سپاه ملکان خواستار حضور حداکثری مردم و مسئولین در راهپیمایی ۲۲ بهمن شد

فرمانده سپاه ملکان خواستار حضور حداکثری مردم و مسئولین در راهپیمایی ۲۲ بهمن شد
فرمانده سپاه ملکان گفت: :در حال حاضر دشمنان با به میدان آوردن همه توان خود به ویژه جنگ رسانه ای و عملیات روانی جنگ اقتصادی و جنگ فرهنگی درصدد شکست دادن این انقلاب هستند و مردم باید به تبیعت از فرمایشات مقام معظم رهبری با حضور حداکثری در راهپیمایی 22 بهمن شرکت نمایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از دیارملکان، سرهنگ پاسدار جواد اکبری افزود:در حال حاضر دشمنان با به میدان آوردن همه توان خود به ویژه جنگ رسانه ای و عملیات روانی جنگ اقتصادی و جنگ فرهنگی درصدد آمدند تا این انقلاب الهی و دشمن شکن را به نوعی در داخل به استحاله بکشانند و نسل جدید انقلاب را با تخریب تاریخ انقلاب و القای دروغ به مسیر انحراف سوق دهند و بر همه ما واجب است که در این مسیر از پا ننشینیم و هوشمندانه و مدبرانه و با بصیرت و بصورت هدفمند در این مسیر گامهای استواری برداریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارملکان،,

فرمانده سپاه ملکان گفت: همه مسئولین باید به تبیعت از فرمایشات مقام معظم رهبری در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت نمایند.

,

سرهنگ اکبری گفت:بایستی با ورود به سی و هفتمین سالگرد انقلاب اسلامی شور و نشاط را به مردم عزیز برگردانده و در جهت خدمت رسانی به مردم تلاش نماییم.

,

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه نام امام خمینی (ره) در تاریخ باقی و جاودانه است، اظهار کرد: یکی از مهمترین دلایل این جاودانی در خدمت مردم بودن و خدمت صادقانه امام به مردم است و مسئولین می بایست راه امام عزیز را ادامه داده و با حضور حداکثری در راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر تجدید بیعت با آرمانهای امام(ره ) و نائب ایشان مقام معظم رهبری داشته باشند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه