logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مقام اسرائیلی: توافق با ایران "بد" است

مقام اسرائیلی: توافق با ایران "بد" است
وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی توافق احتمالی هسته‌ای میان ایران و غرب را «بد» توصیف کرد و گفت که مدت‌زمان این توافق به جای ۱۰ سال، باید ده‌ها ساله باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، «یووال اشتاینیتز» که بتازگی از سفر بروکسل و دیدار با مقامات و دیپلمات‌های مختلف غربی بازگشته است، می‌گوید که غربی‌ها در حال امتیازدهی به ایران در موضوع توافق هسته‌ای هستند.

به گفته اشتاینیتز ایران ۷ مورد از ۸ مورد مسئله‌ای که غربی‌ها از تهران خواسته‌اند، رد کرده و اینکه برخی طرف‌ها ادعا می‌کنند که توافق نزدیک است، معنایش این است که غرب به طرف امتیازدهی در مسائل هفت‌گانه اصلی به ایران حرکت می‌کند به همین دلیل به نظر می‌رسد که توافق احتمالی برای اسرائیل بد باشد.

این وزیر اسرائیلی که به روابط و داشتن دیدگاه‌های نزدیک به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل مشهور است، در چند روز اخیر در بروکسل دیدارهای متعددی با دیپلمات‌ها و مسئولان غربی برگزار کرده است. به گفته روزنامه الشرق الاوسط، اشتاینیتز اطلاعات مستقیمی از خلال این دیدارها در خصوص مذاکرات هسته‌ای به دست آورده است.

طبق گفته اشتاینیتز هشت موردی که از ایران خواسته شده و ایران و فقط با یک مورد آن یعنی کاهش ذخایر اورانیوم غنی‌شده موافقت کرده است شامل موارد زیر است:

۱- تعداد سانتریفیوژهای فعال.
۲- توقف ذخیره شدن اورانیوم.
۳- از بین بردن تاسیسات زیربنایی.
۴- پژوهش و گسترش دستگاه‌های سانتریفیوژ.
۵- تأسیسات اراک.
۶- سایت غنی‌سازی اورانیوم فوردو.
۷- توسعه موشکی (و احتمال حصول به تولید مقادیر جنگی).
۸- مدت‌زمان توافق.

اشتاینیتز می‌گوید که تنها مسئله‌ای که ایران تاکنون با آن موافقت کرده، کاهش ذخایر اورانیوم است و می‌افزاید: «انتقاد اسرائیل به رویکرد کلی موضوع یعنی توقف برنامه هسته‌ای ایران یا تعویق آن است. ما می‌گوییم که غرب نباید تسلیم شود و باید برای لغو کامل آن اصرار کند و این تفاوتی اساسی است».

این وزیر اسرائیلی افزود: دوم اینکه توافق باید برای ده‌ها سال باشد نه ۱۰ سال. الان طبق توافق ایران این امکان را دارد که طی مدتی کوتاه به ساخت بمب برسد و می‌تواند تعداد زیادی را نیز بسرعت تولید کند».

او البته در ادامه عصبانیت و نارضایتی خود از توافق احتمالی تهدید نظامی ایران را تکرار کرد و در این خصوص گفت که گزینه نظامی هنوز در برنامه پژوهش‌های اسرائیل وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه