logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش عضو کمیته داوران به تحصن داوران فوتسال

واکنش عضو کمیته داوران به تحصن داوران فوتسال
عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: تحصن به خاطر پرداخت نشدن حقوق زیبنده داوران فوتبال نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا هدایت‌الله ممبینی در گفت‌وگو با فارس، در مورد پرداخت نشدن حق و حقوق داوران و همچنین تحصن داوران فوتسال مقابل فدراسیون گفت: داورها حتی از جیب شخصی خود هم هزینه می‌کنند و حق و زحمه و هزینه ایاب و ذهاب آنها باید پرداخت شود. برخی از آنها کارمند دولت هستند. بلیت‌ها گران شده است و داوران از جیبشان هزینه کرده‌اند. قوانین پرداخت‌ها در فوتبال مربوط به چندین سال پیش است و این قوانین باید بازنگری شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: در حال حاضر هم مثل 10، 20 سال گذشته داورها لیست هزینه‌های خود را می‌دهند تا در نیم‌فصل پرداخت شود  اما این سیستم باید تغییر کند و در هر مسابقه یا حداقل هر ماه حق و هزینه ایاب و ذهاب آنها پرداخت شود. دستمزد داوران باید با تورم سالیانه افزایش پیدا کند تا داوران دیگر دغدغه مسائل مالی نداشته باشند.

,

داور بین‌المللی سابق فوتبال ایران با اشاره به تحصن برخی داوران فوتسال مقابل فدراسیون گفت: داور یک قاضی است که تماشاگر، بازیکنان، مربیان و سرپرستان تیم‌ها باید به آنها احترام بگذارند. مشکلات تاخیر در پرداخت حق و حقوق داوران فقط مربوط به امروز نیست. در گذشته هم که ما داوری می‌کردیم همین شرایط وجود داشته است. در پرداخت‌ها دیر و زود می‌شود اما سوخت و سوزی در کار نیست. تحصن مقابل فدراسیون زیبنده داوران نیست. فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ قطعا به فکر حل مشکلات هستند.  بهتر است که این مسائل در گزارش‌های محرمانه انعکاس پیدا کند نه اینکه مقابل فدراسیون تحصن کنند.

,

ممبینی در مورد رقم بدهی 14 میلیاردی به داوران گفت: من رقم 4 و حتی 6 میلیارد تومان را هم شنیده بودم اما این رقم را تاکنون نشنیدم با این حال فدراسیون هنوز نتوانسته از فیفا و صدا و سیما پول دریافت کند. قطعا حق و حقوق داوران پرداخت خواهد شد اما تحصن را تایید نمی‌کنم. این رفتار زیبنده داوری نیست.

,

وی در مورد اشتباهات داوران در قضاوت‌های لیگ برتر فوتبال گفت: اشتباه داوری همیشه وجود داشته، دارد و خواهد داشت. باید به داوران آموزش مستمر بدهیم. با دو، سه روز کلاس در نیم‌فصل نمی‌توانیم داوران را به روز نگه داریم اما داورها عمدی اشتباه نمی‌کنند.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه