logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بزرگترین معضل وزارت بهداشت از زبان وزیر

بزرگترین معضل وزارت بهداشت از زبان وزیر
وزیر بهداشت گفت: بیمارستان‌هایی داریم که تکمیل شده‌اند ولی به دلیل نبود نیروی انسانی به بهره‌برداری نرسیده‌اند. از ابتدای دولت مجوز استخدام یک نفر را هم نداشته‌ایم حتی برای پرداخت حقوق ۹۵ هزار پرسنل فعلی هم اعتباری نداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سیدحسن هاشمی در گفت‌وگو با فارس، در رابطه با وضعیت نیروی انسانی گفت: ما هم اکنون از نظر وضعیت نیروی انسانی مشکلات بسیاری داریم و یکی از چالش‌های ما همین موضوع است به طوری که از ابتدای دولت تاکنون حتی مجوز استخدام یک نفر را نتوانسته‌ایم داشته باشیم.

وی ادامه داد: اکنون بیمارستان‌هایی داریم که تکمیل شده‌اند ولی به دلیل نبود نیروی انسانی به بهره‌برداری نرسیده‌اند در این زمینه جلسات متعددی برگزار کردیم و شخص رئیس جمهور و معاون اول وی دستور دادند که به موقع این چالش را حل و فصل کنند.

وزیر بهداشت گفت: هم اکنون برای پرداخت حقوق ۹۵ هزار نفر پرسنل اعتباری نداریم و تعداد نیروی پرستاری که به ازای هر هزار نفر داریم ۱.۲ است.

هاشمی تصریح کرد: این در حالی است که همین شاخص در منطقه ۲.۷ است و در برخی از کشورها مانند ژاپن به ازای هر هزار نفر ۱۳ نیرو و در اروپا به ازای هر هزار نفر ۸ نیرو است.

وی گفت: فاصله ما تا استاندارد شدن وضعیت نیروها زیاد است و اکنون وضعیت نیروهای خدمتی نیز مشکل دیگری است که وجود دارد که از این بابت نیز با کمبود مواجهیم.

به گزارش فارس، امسال از محل اعتبارات صرفه جویی یارانه ها ۴۸۰۰ میلیارد تومان و از محل یک درصد ارزش افزوده حدود ۲ هزار میلیارد تومان و از محل اعتبار پزشک خانواده نیز حدود ۲ هزار میلیارد تومان به اعتبارات وزارت بهداشت اضافه شد که بخش مهمی از این اعتبار برای کاهش فرانشیز خدمات بستری در بیمارستانهای دولتی و افزایش حدود ۲.۵ برابری تعرفه خدمات پزشکان متخصص هزینه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه