logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

افشاگری دیلی تلگراف درمورد داعش

افشاگری دیلی تلگراف درمورد داعش
دیلی تلگراف در شماره امروز خود با اعلام این مطلب می نویسد: داعش قصد دارد لیبی را به تسخیر خود در آورده و از آن به عنوان پایگاهی برای گسترش نفوذ در شمال آفریقا استفاده کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، تلگراف با اشاره به فعالیت داعش در لیبی و پیام هایی که توسط هواداران آن در فضای مجازی رد و بدل می شود گزارش داد که تروریست ها می خواهند از لیبی به عنوان دروازه ای برای ورود به اروپا استفاده کنند.

دیلی تلگراف در شماره امروز خود با اعلام این مطلب می نویسد: داعش قصد دارد لیبی را به تسخیر خود در آورده و از آن به عنوان پایگاهی برای گسترش نفوذ در شمال آفریقا استفاده کند.

بر اساس پیام هایی که میان هواداران این گره تروریستی رد و بدل می شود، داعش پس از آنکه موفق به گسترش حضور خود در شمال افریقا شد می خواهد از لیبی به عنوان دروازه ای به جنوب اروپا استفاده کند.

به نوشته دیلی تلگراف، اصلی ترین روشی که داعش با استفاده از آن نیروهای خود را به جنوب اروپا اعزام می کند استفاده از قایق هایی است که مهاجران آفریقایی را به اروپا منتقل می کنند.

بر همین اساس، نیروهای داعش با جا زدن خود به عنوان مهاجر و مراجعه به قاچاقچیان انسان، سوار بر قایق های انتقال مهاجران آفریقایی شده و خود را به اروپا می رسانند.

این گزارش در حالی منتشر می شود که اروپا و آمریکا به شدت از بازگشت تروریست های اروپایی سفر کرده به سوریه و عراق، به زادگاه های خود نگران هستند و اقدامات گسترده ای را برای جلوگیری از بازگشت آنها به غرب انجام می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه