logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بازیگر پیشکسوت تئاتر:

تئاتر راه ارتباط با مردم است/با خاطره‌ای خوش از گیلان می‌روم

تئاتر راه ارتباط با مردم است/با خاطره‌ای خوش از گیلان می‌روم
بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون گفت: تئاتر از راه‌های ارتباط با مردم است و دانسته‌های خود را برای بالندگی این هنر در دانشگاه‌ها انتقال می‌دهم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابهزاد فراهانی امروز پیش از اجرای نمایش خون و گل سرخ در گفت‌وگو با صبح شفت  با اشاره به اجرای سه روزه این نمایش در مرکز گیلان، اظهار کرد: این نمایش را در تهران و اراک به مدت یک ماه روی صحنه بردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شفت,

بازیگر و کارگران سینما و تئاتر با بیان اینکه در نمایش خون و گل سرخ ۳۰ بازیگر نقش‌آفرینی کردند تصریح کرد: با دعوت مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان به این استان آمده‌ایم.

,

وی نمایش تئاتر مذکور را کاری از خود و گروه تئاتر کوچ بیان کرد و گفت: نمایش خون و گل سرخ سه روز در رشت روی صحنه رفت و امشب شب آخرش است.
فراهانی عامل وجود موضوع یک داستان را در زندگی خود انسان دانست و تصریح کرد: محتوای نمایش مذکور فرهنگی و اجتماعی بوده و فرهنگ‌های مختلف، گویش‌ها و تکنیک‌ها در این نمایش به‌کار برده شده است و حضور و درک نمایشی مردم گیلان بسیار خوب است و با خاطره‌ای خوش از این استان می‌رویم.
بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون تئاتر را یکی از راه‌های ارتباط با مردم دانست و یادآور شد: اندک دانسته‌های خود را برای بالندگی این رشته هنری در دانشگاه‌ها انتقال می‌دهم.
وی با بیان اینکه مردم گیلان استقبال بی‌نظیری از این کار داشتند، گفت: بازیگرانی مانند رحیمی‌نیا، مهدی امیری‌کیا، کامران تختی، فریدون مهربانی، حمید صفایی و…در این نمایش هنرنمایی کردند.
فراهانی تدوین و شکل‌گیری این نمایش را در یک دوره ۱۵ ساله بیان کرد و یادآور شد: تئاتر گیلان با حضور فاضلی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان به چالش کشیده شده و این ظرفیت هنری لازمه حفظ است.
به گزارش صبح شفت، گروه هنری تئاتر «کوچ» به مدت ۳ روز در مجتمع خاتم‌الانیبا (ص) رشت روی صحنه رفت.

,
,
,
,
,
, صبح شفت,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه