logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ضعف در ارائه سرویس اینترنت توسط مخابرات به اوج رسید

ضعف در ارائه سرویس اینترنت توسط مخابرات به اوج رسید
قطع و وصلی‌های مکرر در اتصال به اینترنت مخابرات شهرستان ملارد ماه‌ها است که فعالیت های کاربران را با مشکل روبه رو کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری اقتدار ملارد، مشترکین اینترنت مخابرات شهرستان ملارد طی چند هفته اخیر با قطع و وصلی‌های مکرر در اتصال به اینترنت مواجه هستند. این در حالی است که مرکز امور مشترکان این شرکت 2020، دلیل بروز این اختلالات را مقطعی می‌داند. این در حالی است که اپراتورهای این مرکز که ظاهراً خود نیز اطلاع کافی از وضعیت سرویس اینترنت ندارند در برخی از موارد به مشترکین جواب سربالا داده و موضوع را از سرخود باز می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اقتدار ملارد,

قطع و وصلی‌های مکرر مشکل تازه ای است که در چند ماه اخیر به دیگر ضعف‌های این سرویس از جمله کندی سرعت اینترنت اضافه شده است. مسئولین مخابرات ماه ها پیش دلیل بروز این اختلالات را کمبود آی‌پی آدرس‌ها – آدرس‌های عددی اینترنتی – اعلام و آن را مقطعی دانستند.

بر اساس تماس‌های مردمی با پایگاه خبری اقتدار ملارد، بسیاری از مشترکین سرویس ADSL مخابرات ، بارها و در طول ساعات مختلف با اختلال و مشکل قطعی روبرو بوده و به مرکز امور مشترکان مخابرات اطلاع داده‌اند که مشکلشان برطرف نشده است.

,
,
,

بخش‌هایی از شهر مارلیک منتهی به خیابان دکتر حسابی، سرآسیاب و شهر ملارد شامل منطقه‌هایی هستند که با این معضل دست و پنجه نرم می‌کنند.

,

با توجه به اینکه در شهرستان ملارد شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت محدود می‌باشد و بسیاری از کاربران به ویژه شرکت‌های صنعتی از اینترنت مخابرات استفاده می‌کنند، اختلال در این سرویس موجب ایجاد مشکل در فعالیت‌های آن‌ها شده است.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه