به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری"شازند ما"،ولی مشهدی با اشاره به اهمیت تبلیغ در افزایش میزان جمعآوری میزان زکات اظهار کرد: تشکیل ستاد زکات با هدایت و رهنمودهای ائمه جمعه شهرستان و بسترسازی تبلیغی و جلسات متعددی در راستای آگاه کردن کشاورزان، دامداران و بیان اهمیت این فریضه الهی از طریق ائمه جمعه، روحانیون و مسئول اجرایی زکات در سطح روستاهای شهرستان انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما,,

, ,
وی افزود: میزان زکات جمعآوری شده در 10 ماه سال جاری مبلغ 7 میلیارد و 91 میلیون ریال بوده که نسبت به سال گذشته که مبلغ 1 میلیارد و 55 میلیون ریال بوده، 350 درصد رشد داشته است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره)شازند اظهار کرد: از مبلغ زکات جمع آوری شده،200 میلیون ریال زکات محرومین و بیش از 6 میلیارد آن زکات پروژه (واجب و مستحبی) بوده است.
مشهدی با بیان اینکه تا کنون 700 میلیون ریال در طول سال سیاست تشویقی زکات پرداخت شده است ادامه داد: بهترین نقطه پرداخت زکات محرومین،در بخش سربند و بهترین پرداخت کننده در زمینه زکات پروژه ،بخش زالیان بوده است.
انتهای پیام/ش
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه