اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آخرین اخبار از انفجار امروز لیبی

آخرین اخبار از انفجار امروز لیبی
یک منبع مطلع در طرابلس با تأیید خبر انفجار رخ داده مقابل اقامتگاه سفیر جمهوری اسلامی ایران در لیبی، با بیان اینکه هیچ آسیبی به کسی وارد نشده، گفت: با توجه به بی ثباتی کنونی در طرابلس، اینکه آیا هدف اتباع ایرانی بوده‌اند، جای تردید وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، یک منبع مطلع در طرابلس با بیان اینکه در انفجار مقابل اقامتگاه سفیر ایران در لیبی کسی آسیب ندیده، گفت: سفیر ایران به صورت ترددی به لیبی سفر می‌کند و در حال حاضر نیز در طرابلس حضور ندارد.

یک منبع مطلع در طرابلس با تأیید خبر انفجار رخ داده مقابل اقامتگاه سفیر جمهوری اسلامی ایران در لیبی، با بیان اینکه هیچ آسیبی به کسی وارد نشده، گفت: با توجه به بی ثباتی کنونی در طرابلس، اینکه آیا هدف اتباع ایرانی بوده‌اند، جای تردید وجود دارد.

وی در عین حال یادآور شد که سفیر جمهوری اسلامی ایران به دلیل شرایط کنونی در لیبی به صورت ترددی به این کشور سفر می‌کند و در حال حاضر نیز در طرابلس حضور ندارد و سفارت ایران نیز تعطیل است.

منابع مطلع در لیبی امروز از وقوع دو انفجار مقابل اقامتگاه سفیر ایران در این کشور واقع در خیابان بن عاشور طرابلس (منطقه دیپلماتیک لیبی) خبر دادند.

منابع محلی نیز به فارس گفتند که نیروهای متخصص کشف مواد منفجره دو بسته انفجاری دیگر نیز در همان منطقه حادثه کشف و آن را خنثی کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه