logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری:

فرهنگ و ارزش‌های فرهنگی هویت ، اصالت و روح یک ملت است

فرهنگ و ارزش‌های فرهنگی هویت ، اصالت و روح یک ملت است
حجت الاسلام والمسلمین نکونام گفت: فرهنگ و ارزش‌های فرهنگی هویت ، اصالت و روح یک ملت است بنابراین قسمت اعظمی از وظیفه صیانت و حفاظت از این فرهنگ ناب بر عهده معلمان و اساتید است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانبین نیوز حضرت حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام در اولین یادواره یازده شهید امور تربیتی استان ، جایگاه و منزلت شغل معلمی در جامعه‌ی اسلامی را بسیار مهم و اثرگذار دانست و افزود: معلم درواقع شکل‌دهنده و پردازنده‌ی گوهرهای گرانبهایی است که کودکان و نوجوانان کشور هستند و بر همین اساس، شغل معلمی را نمی‌توان در ردیف دیگر مشاغل قرار داد.

نماینده ولی فقیه در استان بصیرت افزایی و معرفی اسلام ناب به معنای واقعی کلمه و مقابله با شبهات و فتنه افکنی‌ها دشمنان را از وظایف بسیار مهم امروز معلمان دانست و گفت: به طور قطع راه و میدان نائل آمدن به درجات و مقام شهدا بر روی معلمان به مراتب بیشتر از دیگرافراد و اقشار جامعه باز است.

امام جمعه شهرکرد شرط رسیدن معلمان به جایگاه رفیع شهدا را جهاد در عرصه علم و فرهنگ دانست و گفت: شبه افکنی و القاء افکار و نظرات مسموم به قشر نوجوان و جوان یکی از خطرات بسیار مهمی است که امروز جامعه دانش آموزی و دانشگاهی ما را تهدید می‌کند و به یقین این نقشه شوم دشمن جز با بصیرت‌افزایی معلمان و ایجاد فضای معنوی در درون جامعه خنثی نمی‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین نکونام معلمان و اساتید را مصونیت بخش جامعه از شبهات و هجمه‌های فرهنگی دشمنان دانست و گفت: راه پاسداری از فرهنگ شهدا و رسیدن به درجات بلای شهید شهادت در گرو صیانت از اسلام ، ارزش‌های اسلامی ، صبر ، مقاوت ، جهاد علمی و فرهنگی و تزریق معارف ناب و اصیل الهی به نسل جوان و نوجوان است.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به جنگ تمام عیار دشمن در عرصه فکری و فرهنگی ، تصریح کرد: فرهنگ و ارزش‌های فرهنگی هویت ، اصالت و روح یک ملت است بنابراین قسمت اعظمی از وظیفه صیانت و حفاظت از این فرهنگ ناب بر عهده معلمان و اساتید است که باید در این زمینه با جدیت ، دلسوزی و اخلاص مضاعف عمل کنند.

نماینده ولی فقیه در استان معلمان را بر اکتفا نکردن تنها به کتب درسی در امر تعلیم و تربیت دانش آموزان توصیه مؤکد کرد و گفت: در شرایطی که کشور با واقعه عظیم هجمه فرهنگی مواجه است، اکتفا کردن معلمان در امر تعلیم و تربیت به کتب آموزشی دستگاه های آموزشی کشور، نه تنها جفا و ظلم بزرگ در حق نسل جوان و نوجوان است بلکه کفران نعمت و خشم الهی را نیز به دنبال خواهد داشت.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با تاکید بر اینکه نسل جوان ما باید در سایه اسلام و مکتب قرآن پرورش پیدا کند، تصریح کرد: به یقین یکی از حلقه‌های اتصال جوانان و نوجوانان به معارف اصیل دینی و اسلامی معلمان و اسایتد هستند.

حجت الاسلام و المسلمین نکونام جامعه فرهنگیان به ویژه معلمان و اساتید را بر لزوم خودسازی و تقویت بنیه اعتقادی ، دینی و علمی توصیه و تاکید کرد و افزود: اگر اطلاعات و اندوخته‌های دینی و علمی ما ضعیف باشد به طور قطع دشمنان و افکار شوم آنها در درون جامعه و به یژه نشل جوان نفوذ پیدا خواهد کما اینکه علیرغم تلاش‌ها و مجاهدت‌های فراوان ردپایی از این نفوذ دشمن در درون جامعه مشاهده می‌شود.

انتهای پیام/ش

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه