اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

اتوبوس های فرسوده ای که همچنان می تازند

افزایش 5 هزار تومانی کرایه بین شهری صدای مسافران پارس آبادی را درآورد!

افزایش 5 هزار تومانی کرایه بین شهری صدای مسافران پارس آبادی را درآورد!
با فرا رسیدن آخر سال، افزایش به یکباره 5 هزار تومانی کرایه ماشین مسیر پارس آباد - اردبیل صدای بسیاری از مسافران را در آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، این روزها با وجود گرانی‌ها و مشکلاتی در جهت فراهم آوردن مایحتاج شب عید، بسیاری از مردم برای دریافت قسمتی از احتیاجات خود مجبور به استفاده از وسایل نقلیه هستند و این افزایش اخیر قیمت های تاکسی های بین شهری و اتوبوس در پارس آباد مغان موجب ناراحتی بین مردم شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , آران مغان,

شنیده ها حاکیست که هم‌اکنون نرخ مسیر تاکسی های بین شهری پارس آباد - اردبیل 17 هزار تومان و نرخ کرایه اتوبوس های این مسیر هم به 7 هزار تومان رسیده است. این در حالیست که تا دیروز نرخ تاکسی های بین شهری 12000 تومان و نرخ کرایه اتوبوس های هم 3500 تومان بود.

,

اما سئوال ما از مسئولان این است که این میزان افزایش با چه معیاری و توسط چه کسی انجام می شود؟

,

معیار افزایش نرخ تعرفه اتوبوس های با عمر 20 ساله در مسیر اردبیل - پارس آباد چیست؟ آیا در این میان کسی پاسخگوی ناوگان فرسوده ای که بدون هیچگونه تغییری در نوع اتوبوس که در زمستان از نبود سیستم مناسب گرمایشی و  در تابستان از نبود سیستم سرمایشی با جان مردم بازی می کنند، هست؟

,

گناه کارمند و دانشجویی که سه روز در هفته از مسیر پارس آباد - اردبیل در حال رفت‌وآمد است چیست؟

,

متأسفانه افزایش بی رویه قیمت های تاکسی های بین شهری و اتوبوس در شهرستان پارس آباد مغان بدون هیچ نظارتی یک مشکل اساسی برای شهروندان ایجاد کرده است.

,

ابتدا باید گفت طبق بخشنامه های کشوری هر سال در ایام مشخص قیمت مسافربری های بین شهری به بیش از ۲۰ درصد افزایش می یابد. این افزایش قیمت ها تا روز مشخص ابلاغ و پس از آن تعرفه ها به سابق بازمی گردد. اما در شهرستان پارس آباد مغان این مورد نیز همچون بسیاری از موارد وارونه است. رانندگان قبل از اینکه بخشنامه ای ابلاغ شود، نسبت به افزایش قیمت ها اقدام می کنند و در جواب سوال مسافران بخشنامه را بهانه قرار می دهند. و جالب تر اینکه بعد از عید هم این قیمت ها بدون اینکه تغییری در آن شود با همان قیمتی که در عید مصوب شده باقی می ماند!

,

از این رو انتظار می رود متولیان و در رأس آن فرماندار شهرستان پارس آبادمغان نسبت به این مهم اهمیت بیشتر خرج داده و از رواج آن قبل از موعد مقرر و با قیمت های کذایی برخورد شود.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه