logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد:

کاهش 8 درصدی قتل در کهگیلویه و بویراحمد/بویراحمد رکوردار نزاع در استان شد

کاهش 8 درصدی قتل در کهگیلویه و بویراحمد/بویراحمد رکوردار نزاع در استان شد
فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمدتعدادنزاع‌های فردی وجمعی صورت گرفته دراستان را6هزارو196مورد برشمرد و گفت:شهرستان بویراحمد با داشتن 60 درصد نزاع‌ها دارای بیشترین آمار نزاع در استان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،به نقل از آفتاب جنوب، سردار غلامعباس غلامزاده فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد عصر روز گذشته در جلسه شورای ذات البین کهگیلویه و بویراحمد که در گچساران برگزارشد، با بیان اینکه امسال 11 مورد قتل در استان صورت گرفته است،گفت:امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته  که 12 مورد قتل صورت گرفته است ،کاهش 8درصدی را شاهد بوده ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب جنوب,

 

,

وی افزود:از ابتدای امسال تاکنون پنج هزار و 800 مورد نزاع فردی در این استان صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش همراه بوده است.

,

 

,

غلامزاده با اشاره به افزایش نزاع‌های جمعی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تعداد این نوع نزاع در استان را 396 مورد برشمرد و تصریح کرد:شهرستان بویراحمد با داشتن 60 درصد نزاع‌ها دارای بیشترین آمار نزاع در استان است.

,

 

,

فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: از ابتدای امسال تاکنون شهرستان بویراحمد، چرام، کهگیلویه و دنا بیشترین فراوانی نزاع  جمعی را در استان داشته‌اند.

,

 

,

غلامزاده با بیان اینکه نزاع های فردی و جمعی جلوه‌ای از ناامنی است، تاکید کرد: باید کارگروه‌های در راستای سرو سامان بخشیدن به نزاع‌ها قبل از وقوع هر اتفاق ناگواری تشکیل گردد. 

,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه