logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رایزنی ظریف، کری و اشتون ساعت 18:30 به وقت ژنو

رایزنی ظریف، کری و اشتون ساعت 18:30 به وقت ژنو
وزرای خارجه ایران، آمریکا و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ساعت 18:30 به وقت ژنو (21 به وقت تهران) در دفتر اشتون دیدار و گفت وگو می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، دیدار وزرای خارجه ایران، آمریکا و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قرار است ساعت 18:30 به وقت ژنو (21 به وقت تهران) در دفتر کاترین اشتون در محل نمایندگی اتحادیه اروپا در سازمان ملل متحد برگزار شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

سید عباس عراقچی معاون وزیر خارجه کشورمان پیش از این در جمع خبرنگاران از نشست سه جانبه ظریف، کری و اشتون خبر داده بود و گفت: خانم اشتون از آقای ظریف دعوت کرد که برای مذاکره در مورد متن توافقنامه با جان کری به صورت سه جانبه ملاقات و در مورد مسائل باقیمانده گفت و گو صورت گیرد. در همین راستا آقای ظریف برای جلسه سه جانبه به دفتر اشتون در نمایندگی اتحادیه اروپا در سازمان ملل متحد می‌رود.

,

ظریف همچنین بعدازظهر امروز به وقت ژنو با معاون وزیر خارجه روسیه و نماینده چین در 3+3 در هتل محل اقامتش دیدار و گفت وگو کرد.

,

رئیس دستگاه دیپلماسی قرار است با وزرای خارجه انگلستان، آلمان و فرانسه نیز به طور جداگانه گفت و گو کند.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه