اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

دبیر اجرایی خانه کشاورز استان اصفهان:

پرداخت وام های بانکی کمر کشاورزان شرق اصفهان را خم می کند

پرداخت وام های بانکی کمر کشاورزان شرق اصفهان را خم می کند
دبیر اجرایی خانه کشاورز استان اصفهان گفت: زلزله ای خاموش در شرق اصفهان رخ داده است که همه باید در جهت حل مشکلات این منطقه بسیج شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اصفهان شرق، محمد صادقی با اشاره به تلاش کشور در جهت دستیابی به تولید، اظهار کرد: مسئولان قبل از اینکه به فکر خودشان و تلاش برای دستیابی به سود شخصی ر اساس فروش کالا و خدمات باشند بهتر است با شناخت کامل مناطق به تولید مورد نظر در بهبود کشور بپردازند و روند تولیدی صحیحی را انجام دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,

دبیر اجرایی خانه کشاورز استان اصفهان تصریح کرد: تعاونی ها را به خیریه مبدل نکنیم بلکه باید با سهیم کردن کشاورزان در این مراکز آنها را سهیم تولیداتشان کنیم و سود حاصل فروش محصول را به آنها واگزار کنیم.
وی با اشاره به حمایت از تولید کنندگان در ایران و دیگر کشورهای جاهان گفت: برخی کشورها وقتی مالیات از افراد می گیرند زمانی که تولید کننده دچار ورشکستگی می شود از مالیات دریافتی به او می دهند تا از چرخه خارج نشود ولی متاسفانه در کشور ما گاها کشاورزان به دلیل روند تولید مجبور به فروش محصولات به نرخ روز هستند تا کالای خود را به فروش برسانند و در اینجا گاهی توجه به کیفیت ها از دست می رود.
صادقی با توجه به به ناتوانی برخی کشاورزان در بازپرداخت وام های کشاورزی خاطرنشان کرد: زلزله خاموش دامنگیر خانواده های شرق اصفهان شده است و همه مسئولان باید بسیج شوند و به داد مردم برسند ولی متاسفانه با وجود خشکسالی های پی در پی می بینیم که کشاورز هنوز در فکر بازپرداخت وام سالهای قبل است و با عدم کشت، منبع درامدی برای پرداخت اصل وام ندارد و در این راستا می بایست کارشناسان خبره ریشه یابی کنند که چرا کشاورز توانمند سالها قبل امروز به این قسمت از زندگی سخت خود رسیده است.
وی از مدیران خواست تا چشم خود را بر حقایق نپوشانند و اذعان کرد: مدیران باید با جسارت در صدد راه حلی برای کاهش مشکلات مردم باشند نه اینکه با وجود سختی های روزمره مردم مظلوم شرق اصفهان، حتی نماینده ای در سفر رییس جمهور به شرق نیامد تا زلزله رخ داده شده در این سرزمین را ببیند.

,
,
,
,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه