اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

زندانی با امکانات هتل 5ستاره +عکس

زندانی با امکانات هتل 5ستاره +عکس
زندان "هالدن"دومین زندان بزرگ نروژ برای زندانیان خود امکانات یک هتل 5 ستاره را فراهم آورده است و زندانیان در این زندان بسیار راحت و آسان زندگی می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فرارو، این زندان در سراشیبی جنگل‌های جنوب نروژ و در زمینی به مساحت 30 هکتار ساخته شده است. هالدین که ساخت و ساز آن بیش از 252 میلیون دلار هزینه دربرداشته امکاناتی بیش از هتل‌های 5 ستاره دارد و به نوشته روزنامه‌های محلی از خانه شهروندان نروژی راحت‌تر و لوکس‌تر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


استودیوی صدا، مسیر مخصوص پیاده‌روی و خانه‌های مستقل 2 اتاق خوابه که به منظور ملاقات و پذیرایی از اعضای خانواده زندانیان طراحی شده از جمله امکانات هالدن به شمار می‌روند. در این زندان ابدا بوی نامطبوع به مشام نمی رسد بلکه رایحه پرتقال از کارگاه آشپزی که در آن زندانیان دوره‌های پخت و پز می‌بینند فضا را پر می کند. سلول‌های زندان هالدن بیشتر شبیه خوابگاه‌های دانشجویی شیک هستند.

هر سلول مجهز به تلویزیون و یخچال کوچک است و پنجره‌های قدی بلند فضای روح نوازی به سلول‌ها می‌دهد. هر 10 تا 12 سلول یک آشپزخانه و اتاق پذیرایی دارد که فضای داخلی آنها با مبلمان راحتی، میز قهوه‌خوری سبز رنگ و سرویس حمام لوکس تزئین شده است. در این جا معماری و دکوراسیون داخلی در کاستن اضطراب زندانیان و توانبخشی آنها نقش مؤثری دارد.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این زندان آن است که تلاش شده محیط آن با فضای بیرون از زندان هیچ تفاوتی نداشته باشد. به همین دلیل فضای داخلی به جای سیمان و آجر با ورق‌های گالوانیزه و درختان کاج از فضای بیرون جدا شده است. در واقع تنها دیوار بتنی امنیتی زندان با پوشش انبوه گیاهی از منظر زندانی‌ها دور نگه داشته شده تا زندان هالدن خصمانه به نظر نرسد.

اما ثمر بخش‌ترین ویژگی هالدن وجود ارتباط قوی میان زندانبان‌ها و زندانی‌ها است طوری که گارد زندان اسلحه حمل نمی‌کنند، با زندانی‌ها در تمرینات ورزشی روزانه همراه می‌شوند و با یکدیگر غذا می‌خورند. هیچ کدام از زندانی‌ها به کار اجباری مجبور نمی‌شوند بلکه خودشان کار مورد علاقه‌شان را انتخاب می‌کنند.

نروژی‌ها می‌گویند، زندانی کردن مجرمان در شرایط سخت نه تنها نتیجه بخش نیست بلکه احتمال ارتکاب به جرم پس از آزادی را در میان زندانیان افزایش می‌دهد. در نروژ درصد ارتکاب به جرم زندانیانی که 2 سال مورد آموزش قرار می‌گیرند پس از آزادی حدود 22 درصد تخمین زده می‌شود اما این رقم در بریتانیا و ایالات متحده به ترتیب بین 50 تا 60درصد است.

نروژ 3 هزار و 300 زندانی دارد و از هر یکصد هزار نفر تنها 69 نفر پس از گذراندن دوره محکومیتشان دوباره به زندان باز می‌گردند اما در ایالات متحده که عنوان شلوغ‌ترین زندان‌های جهان را به خود اختصاص داده و جمعیت زندانیان آن 2 میلیون و 300 هزار نفر تخیمن زده می‌شود که از هر یکصد هزار نفر 753 نفر پس از آزادی دوباره به زندان باز می‌گردند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/ن

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه