اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

خطاب به رئیس قوه قضائیه صورت گرفت

نامه ۲ نماینده درباره لزوم برخورد با منتشرکنندگان لیست جعلی دریافت پول از رحیمی+متن کامل

نامه ۲ نماینده درباره لزوم برخورد با منتشرکنندگان لیست جعلی دریافت پول از رحیمی+متن کامل
مسعود پزشکیان و سیدمؤید حسینی‌صدر در نامه‌ای خطاب به آیت‌الله آملی لاریجانی خواستار برخورد با کسانی شدند که لیست جعلی نمایندگان دریافت‌کننده پول از محمدرضا رحیمی را منتشر کرده بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس،‌ مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز و مؤید حسینی صدر نماینده مردم خوی و چایپاره با صدور نامه‌ای خطاب به آیت‌الله آملی‌ لاریجانی رئیس قوه قضائیه خواستار برخورد با کسانی شده‌اند که  اسامی جعلی نمایندگان دریافت کننده پول از محمدرضا رحیمی معاون اول دولت سابق را منتشر کرده بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

متن کامل این نامه بدین‌ شرح است:

,

حضور محترم آیت‌الله آملی لاریجانی

,

ریاست محترم قوه قضائیه

,

 با سلام و تحیات

,

احتراماً به استحضار می‌رساند از آنجایی که برخی سایت‌های بدون شناسنامه به دروغ نام این جانبان را در لیست جعلی دریافت‌کنندگان پول از آقای رحیمی قرار داده‌اند و این مسئله باعث رنجش خاطر موکلان عزیزمان گردیده است لذا به پیشنهاد و اصرار موکلان، دوستان و طرفداران بزرگوار درخواست می‌نمایم دستور فرمایید فهرست اسامی افرادی که از آقای رحیمی پول گرفته‌اند اعلام شود و با گردانندگان سایت‌هایی که به دروغ و جعل،‌ نسبت به این جانبان تهمت و افترا زده‌اند، برخورد قانونی لازم انجام شود تا ناراحتی به حق موکلان آگاهمان به طرف گشته و شفافیت لازم در فضای رسانه‌ای انجام شود.

,

امید است با دستورات قاطع حضرتعالی اذهان مردم نسبت به نمایندگان پاکدستی که هیچ وقت کمک مالی از کسی قبول نمی‌کنند و صادقانه برای جلب رضایت مردم تلاش می‌کنند روشن شود. البته دو نکته شایان ذکر است اول اینکه این قبیل حرف‌های دروغ، کذب و بی‌اساس قابل اعتنا نیستند چون انسان‌های متدین، منصف و با وجدان کاملاً آگاه هستند که ما در انتخابات دوره هشتم و نهم به عنوان کاندیدای مستقل حضور پیدا کرده‌ایم و با حمایت قاطع آحاد مردم و عموماً قشر مستضعف انتخاب شده‌ایم و خوشبختانه از طرف هیچ شخص، گروه و جناح خاصی مورد حمایت مالی قرار نگرفتیم و فقط وامدار مردم و نظام جمهوری اسلامی هستیم.

,

هرچند که در دوره هشتم و نهم، برخی از رقبای انتخاباتی مورد حمایت طیف رحیمی قرار داشتند که اطلاعات مربوطه قابل ارائه می‌باشد. نکته دیگر اینکه به نظر می‌رسد بعد از عزم قوه قضائیه و شخص حضرت عالی و دولت تدبیر و امید برای اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با مفاسد مالی، جریان‌های فاسد می‌خواهند این مبارزه قاطع و مستمر را تحت‌الشعاع قرار دهند که نیازمند توجه دقیق می‌باشد.

,

مسعود پزشکیان

,

مؤید حسینی صدر

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه