به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، عبدالله عبداللهی شهردار میاندوآب در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر، با اشاره به اینکه درآمد شهرداری میاندوآب نسبت به سال های گذشته افزایش بی سابقه و چندین برابر داشته است، اظهار کرد: کل درآمد سال 92 مبلغ 140 میلیارد ریال بود که 60 میلیارد ریال آن در 9 ماهه نخست سال و 80 میلیارد ریال آن در سه ماهه آخر سال بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,شهردار میاندوآب افزود: از ابتدای امسال نیز تا کنون 450 میلیارد ریال وصول نقدی داشته ایم که پیش بینی می کنیم این مبلغ تا پایان سال به 600میلیارد ریال برسد.
وی با اشاره به مشکل آسفالت در میاندوآب، گفت: اقدامات برای حل مشکل آسفالت خیابان های شهر توسط سه اکیپ کامل آسفالت و لکه گیری در سطح شهر آغاز شده است.
عبداللهی با بیان اینکه سال 94 سال نهضت آسفالت در میاندوآب است، تصریح کرد: سال آینده، آسفالت تمامی معابر سطح شهر و روکش آسفالت های قدیمی در اولویت نخست برنامه های عمرانی شهرداری قرار دارد.
شهردار میاندوآب اظهار کرد: در آستانه سال جدید نیز در ورودی های شهر برنامه های خوبی برای استقبال از مسافران نوروزی در نظر داریم و در داخل شهر نیز با نظافت و پاکیزگی و تزئین سفره هفت سین در میادین به استقبال نوروز می رویم.
شهردار میاندوآب افزود: از ابتدای امسال نیز تا کنون 450 میلیارد ریال وصول نقدی داشته ایم که پیش بینی می کنیم این مبلغ تا پایان سال به 600میلیارد ریال برسد.
,وی با اشاره به مشکل آسفالت در میاندوآب، گفت: اقدامات برای حل مشکل آسفالت خیابان های شهر توسط سه اکیپ کامل آسفالت و لکه گیری در سطح شهر آغاز شده است.
,عبداللهی با بیان اینکه سال 94 سال نهضت آسفالت در میاندوآب است، تصریح کرد: سال آینده، آسفالت تمامی معابر سطح شهر و روکش آسفالت های قدیمی در اولویت نخست برنامه های عمرانی شهرداری قرار دارد.
,شهردار میاندوآب اظهار کرد: در آستانه سال جدید نیز در ورودی های شهر برنامه های خوبی برای استقبال از مسافران نوروزی در نظر داریم و در داخل شهر نیز با نظافت و پاکیزگی و تزئین سفره هفت سین در میادین به استقبال نوروز می رویم.
,
ارسال دیدگاه