به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، عباس نوظهور امروز در گفتگو با خبرنگار آران مغان با اعلام این خبر اظهار کرد: به مناسبت ایام فاطمیه پنجمین نمایشگاه یاس کبود با هدف زنده نگاه داشتن این ایام، پاسداشت مقام حضرت فاطمه زهرا (س)، ترویج فرهنگ فاطمی و بیان گوشه هایی از زندگانی ائمه ی معصومین (ع) در پارس آباد برپا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار آران مغان,وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه در 23 اسفندماه با حضور و سخنرانی آیت الله سید حسن عاملی امام جمعه اردبیل افتتاح می شود، اقدام جوانان و عاشقان اهل بیت (ع) پارس آباد در برپایی این نمایشگاه را ستودنی دانست و گفت: وقتی مصیبت های وارده بر اهل بیت پیامبر به صورت نمادین و ملموس به نمایش گذاشته میشود عمق مصیبت بیشتر قابل درک است و تاثیرگذاری بیشتری دارد و این امر باعث شده تا تعدادی از جوانان هیئتی این شهر شب و روز بدون هیچ مزدی زحمت کشیده تا این نمایشگاه برپا و در معرض دید عموم قرار گیرد.
,نوظهور با اشاره به فضای معنوی صورت گرفته در نمایشگاه یاس کبود بیان کرد: در این نمایشگاه فضایی فراهم شده است تا وقایع و مصیبت های زمان حیات حضرت زهرا (س) و بعد از آن، برای بازدید کنندگان بیان شود و از این طریق شهروندان بتوانند با حس درونی خود در مصیبت های حضرت زهرا (س) شریک شوند.
,وی افزود: در نمایشگاه یاس کبود ماکت هایی از قبرستان بقیع، باغ فدک، مسجد کوفه، سیلی خوردن حضرت زهرا(س)، خانه های حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س)، بستر بیماری و درب سوخته خانه حضرت فاطمه (س)، چاهی که حضرت علی(ع) در آن درد دل می کرد و محل غسل حضرت فاطمه زهرا(س) به تصویر کشیده است.
,دبیر نماشگاه یاس کمبود پارس آباد خاطرنشان کرد: این نمایشگاه قرار است 23 اسفندماه جاری لغایت تا 4 فروردین ماه 94 در محل کانون علامه طباطبایی شهرستان پارس آباد دایر شود.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه