زوج های جوان باید الگوی زندگی خود را زندگی امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) قرار دهند
امام جمعه کمیجان تاکید کرد:زوج های جوان باید الگوی زندگی خود را زندگی امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) قرار دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سلام کمیجان، حجت الاسلام علی مقدسی پور خطیب جمعه کمیجان گفت:زوج های جوان باید الگوی زندگی خود را زندگی امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) قرار دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان,وی اظهار کرد: امام علی (ع) نیز در ابتدای زندگی مسکن شخصی نداشت و بعدها برای خود خانه ای ساده بنا نمودند اما درعین حال علیرغم توانایی امام علی(ع) بر ساختن خانه مجلل، زندگی و مسکن ساده ای داشتند لذا ساده زیستی این بزرگواران باید سرمشق زندگی همه و بخصوص جوانان باشد.
,مقدسی پور در خطبه دوم با اشاره به فرارسیدن هفته منابع طبیعی و روز درختکاری گفت: در بسیاری از روایات و آموزه های دینی بر کاشت نهال و ثواب این عمل سفارش شده است و در روایتی پامبر(ص) می فرماید هر مسلمانی نهالی و یا بذری را بکارد و از حاصل آن انسان ویا موجود دیگری استفاده کند برای آن فرد صدقه حساب می شود.
,وی ادامه داد: همچنین در بسیاری از روایات نیز بر لزوم پرهیز از آتش زدن و سوزاندن ویا قطع کردن درختان مثمر تاکید شده است و این کار را در ردیف کشتن کودکان و زنان توصیف کرده اند ونیز بر توجه و آبیاری درختان توصیه شده است.
,امام جمعه کمیجان با اشاره به سالروز اعدام احمد کسروی گفت: این فرد نویسنده ای بود که بر اثر انحرافات فکری به روشن فکر ضد دین تبدیل شد و به تمسخر اسلام و ائمه روی آورد و حتی جشن کتاب سوزان راه انداخت و کتب روایی و حدیثی را به آتش کشید و در نهایت مرتد شد و توسط فدائیان اسلام اعدام گردید.
,وی در پایان خاطر نشان کرد: در پنجمین روز از آزادسازی تکریت عراق، گروه تروریستی داعش در بیانیه ای از همه مسلمانان کمک خواست ؛ این درحالی است که آنان به هیچ مسلمانی رحم نمی کنند و این اقدام نشان از استیصال این گروه دارد و انشا الله در همین روزها طومار این گروه برچیده خواهد شد.
,شایان ذکر است برپایی ایستگاه صلواتی توسط کمیته امداد و اداره تعاون ونیز گرفتن فشارخون رایگان توسط شبکه بهداشت از برنامه های جنبی این دروز درمحل اقامه نماز جمعه بود.
,,

, ,

, ,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه