logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

زمان اعلام نتایج انتخابات اتاق تهران

زمان اعلام نتایج انتخابات اتاق تهران
رئیس انجمن نظارت بر انتخابات هشتمین دوره اتاق‌های تهران سراسر کشور با اعلام این که رای‌خوانی امروز پس از پایان رای‌گیری آغاز خواهد شد، گفت: تا ۲۸ اسفندماه نتایج نهایی انتخابات را اعلام می‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فردا، مجتبی خسروتاج رئیس انجمن نظارت بر انتخابات هشتمین دوره انتخابات هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، تهران با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه از مجموع 1650 نامزد خواستار ورود به اتاق بازرگانی سراسر کشور فقط 12 الی 13 نفر به دلیل نقص مدارک صلاحیت حضور در انتخابات را نداشته‌اند، اظهار داشت: نتایج اولیه رای‌گیری انتخابات تا پایان امروز اعلام خواهد شد، به نحوی که بلافاصله بعد از پایان یافتن روند رای‌گیری شمارش آراء آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه 5 روز برای افراد حاضر در انتخابات حق اعتراض در نظر گرفته‌ایم، گفت: نتایج نهایی انتخابات هشتمین دوره انتخابات هیئت نمایندگان اتاق تهران تا 28 اسفندماه اعلام خواهد شد.

خسروتاج در رابطه با انصراف برخی افراد و صحبت‌هایی مبنی بر اینکه این افراد تحت فشارهایی استعفای خود را اعلام کرده‌اند، نیز افزود: این موضوع را بروید از خودشان بپرسید.

رئیس انجمن نظارت بر انتخابات هشتمین دوره انتخابات هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با مثبت ارزیابی کردن روند انتخابات نسبت به دور گذشته تصریح کرد: از روز گذشته که برگه‌های رای به اتاق‌های استان‌های مختلف ارسال شده است، برخی از استان‌ها خواستار دریافت برگه‌های بیشتری بودند زیرا استقبال نامزدها در آن استان‌ها بیشتر از پیش‌بینی آنها صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: در این دوره از انتخابات فقط رای وکالتی ممنوع شده است و نامزدها موظفند با ارائه کارت بازرگانی خود اقدام به رای‌ دادن کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه