اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نامه سناتورها نقشه آمریکا را سوزاند

نامه سناتورها نقشه آمریکا را سوزاند
رئیس شورای روابط خارجی آمریکا می‌گوید نامه‌ای که جمهوری‌خواهان علیه مذاکرات هسته‌ای نوشته‌اند، اجازه نمی‌دهد تا در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای، بتوان ایران را متهم و تحریم‌ها علیه این کشور را تشدید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، در ادامه انتقادات گسترده از انتشار «نامه سرگشاده» گروهی از سناتورهای جمهوری‌خواه علیه توافق هسته‌ای احتمالی با ایران، ریچارد هاس رئیس شورای روابط خارجی آمریکا نیز، این نامه را برای این کشور مضر دانست.

روز دوشنبه گروهی ۴۷ نفره از سناتورهای جمهوری‌خواه، نامه‌ای را که «تام کاتن» نماینده تازه‌وارد و کم سن و سال خطاب به سران ایران نوشته بود، امضا کردند. این نامه به تهران یادآور شده است که توافق هسته‌ای، اگر به تائید کنگره نرسد، «با یک حرکت قلم» رئیس‌جمهور بعدی آمریکا، می‌تواند لغو شود.

جدا از پاسخ‌های متعددی که به این ادعا داده شده و تصریح قوانین بین‌المللی بر الزام‌آور بودن توافقی که میان ایران و ۶ کشور امضا می‌شود، انتقادات گسترده‌ای هم از اصل نامه‌نگاری علیه رئیس‌جمهور مستقر، در آمریکا مطرح شده است.

هاس در این باره در توئیتر نوشت: «اینکه در صورت شکست مذاکرات، ایران به صورت گسترده متهم شود تا بتوان تحریم‌ها را تشدید کرد، یک مسئله حیاتی است. (اما) نامه (جمهوری‌خواهان)، نتیجه‌ای عکس دارد.»

وی روز گذشته هم نوشته بود: «احساس قابلیت اتکا و کارایی سیاسی، نقشی محوری در توان ایالات متحده برای رهبری در جهان دارد. نامه به ایران، این برداشت را تضعیف می‌کند.»

پیش از این باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا و جو بایدن معاون وی نیز به انتقاد شدید از این اقدام جمهوری‌خواهان پرداخته بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه