logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فراخواندن استاندار فارس به تهران

فراخواندن استاندار فارس به تهران
سخنگوی وزارت کشور از واقعه شیراز و حمله به علی مطهری ابراز تاسف کرد و از تاکید وزیر کشور بر برخورد هرچه سریعتر با عوامل حادثه و قاصران احتمالی دولتی و نیز فراخواندن استاندار فارس به تهران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور حسینعلی امیری قائم‌مقام وزیر کشور از حادثه شیراز و حمله به علی مطهری ابراز تاسف کرد و از تاکید وزیر کشور بر برخورد هرچه سریعتر با عوامل حادثه و قاصران احتمالی دولتی و نیز فراخواندن استاندار فارس به تهران خبر داد.
بنا بر این گزارش حسینعلی امیری گفت: وزیر کشور از آنچه برای این نماینده مجلس در شیراز پیش آمده ابراز تاسف کرده و از معاون امنیتی و انتظامی این وزارتخانه خواسته است هرچه سریع تر عوامل این واقعه شناسایی شوند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین استاندار فارس برای توضیح چگونگی رخداد این اتفاق به تهران فراخوانده شد.
قائم مقام وزیر کشور با بیان اینکه دولت تدبیر و امید در راستای شعارهای انتخاباتی آقای روحانی رئیس‌جمهور خود را متعهد به ایجاد امنیت و آزادی برای تمامی اشخاص، تشکل‌ها، شخصیت‌ها و احزابی که در درون نظام جمهوری اسلامی فعالیت می‌کنند می‌داند، افزود: وزارت کشور نیز در راستای انجام وظایف ذاتی خود در موضوع سیاست داخلی هیچ گونه اقدام غیرقانونی را نمی‌پذیرد و به گروه‌های خودسر اجازه خدشه دار کردن امنیت شهروندان را نخواهد داد.
وی حمله به نماینده مجلس در شیراز را امری قبیح خواند و افزود: این اتفاق در حالی رخ داده است که آقای مطهری سخنرانی نکرده بوده است تا محتوای صحبت‌های ایشان مورد اعتراض قرار گیرد.
وی همچنین حمله و ضرب و شتم به نماینده مجلس را غیرقانونی و غیرشرعی برشمرد و افزود: مشروعیت قوانین مجلس توسط فقهای شورای نگهبان تایید می‌شود. بنابراین هر اقدام غیرقانونی در نظام جمهوری اسلامی امری مذموم و غیرشرعی به حساب می آید.
امیری همچنین اعلام کرد: تاکید وزیر کشور آن است که هر چه سریع تر با عوامل این اتفاق و یا قاصرین دولتی و کسانی که در ایجاد امنیت، تعلل و مسامحه کرده اند برخورد قانونی صورت گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه