اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اشتاین‌مایر:پیشرفت در مذاکرات ملموس بود

اشتاین‌مایر:پیشرفت در مذاکرات ملموس بود
وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با همتای آلمانی خود گفت که ایران باید انتخاب‌های اساسی در خصوص موضوع هسته‌ای خود صورت دهد و اشتاین‌مایر نیز گفت مذاکرات بسیار جدی است و از ایران خواست تا آمادگی خود را برای توافق نشان دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا در نشستی خبری با «فرانک والتر اشتاین‌مایر» وزیر خارجه آلمان که به آمریکا سفر کرده است، در خصوص فرایند مذاکرات ایران و 1+5 تصریح کرد: همانطور که همه می‌دانند، این یک فرایند مذاکره‌ مربوط به گروه 1+5 است و شرکای مهم ما، تمامی اعضای این گروه هستند که شامل روسیه، چین، آلمان، فرانسه و بریتانیای کبیر می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت خارجه آمریکا، وی تصریح کرد که اعضای گروه 1+5، در مواضع خود متحد هستند که این مسئله آنها را قادر می‌سازد در خصوص ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران، مسوولیت‌پذیری و قاطعیت داشته باشند.

وزیر خارجه آمریکا در خصوص دیدار با دیدار خود با وزرای خارجه 1+5 در پاریس تصریح کرد: ما به صورت مفصل در پاریس در خصوص موضوعاتی که همچنان شاهد اختلافاتی در آن زمینه‌ها هستیم گفت‌وگو کردیم و بسیار امیدواریم که در طول روزهای آینده بتوانیم این شکاف‌ها را از بین ببریم.

کری بر نقش مهم آلمان در فرایند مذاکرات تأکید کرد و گفت: دانشمندان آلمانی، کارشناسان هسته‌ای آلمان زمان زیادی را صرف تحلیل پیشنهادات کردند و به ما در فهم گزینه‌ها کمک کردند و تا حد زیادی به توانمندی ما در این مرحله حساس از مذاکرات کمک کردند و در حال حاضر بسیار مهم است که همانطور که ما انتخاب‌های اساسی صورت می‌دهیم  ایران نیز انتخاب‌های اساسی صورت دهد تا به جهان به حد کارآمد و موثری ثابت کند که هیچ مسیری به سوی تسلیحات هسته ای وجود نخواهد داشت و جهان می‌تواند از فعالیت‌هایی که ایران در آن مشارکت دارد اطمینان داشته باشد.

اشتاین‌مایر نیز به دیدار با کری در اواخر هفته گذشته در پاریس اشار کرد و تأکید کرد که دیدارهای متوالی و فشرده در خصوص موضوع هسته‌ای ایران در این برهه از زمان بسیار ضروری است.

وی ادامه داد: در خصوص موضوع ایران، همانطور که کری به آن اشاره کرد، ما هفته گذشته از فرصت خود در پاریس استفاده کردیم تا با شرکای اروپایی خود یعنی فرانسه و بریتانیا گفت‌وگو کنیم و یک رویکرد مشترک را با یکدیگر هماهنگ کنیم به طوریکه این رویکرد ما را به سمت دور نهایی مذاکرات برای یافتن یک راه‌حل سوق دهد.

وزیر خارجه آلمان تأکید کرد: برای بیش از یک دهه، نزاع (در خصوص موضوع هسته‌ای ایران) با ما همراه بود. من در دوران اول صدارت به عنوان وزیر خارجه آلمان در این موضوع درگیر بودم بنابراین اجازه دارم که بگویم برای اولین بار در طول این 10 سال، من تحت تأثیر این مسئله قرار گرفتم که مذاکرات ر یکسال گذشته دارای ماهیت جدی بوده است. پیشرفت در مذاکرات ملموس بوده است اما با اینحال دو طرف متقاعد شده‌اند که تمامی موانع از میان برداشته نشده است و بنابراین از همه و ایران خواسته می‌شود که مذاکرات را با یک روحیه جدی ادامه دهند و ما از ایران می‌خواهیم و آن را ترغیب می‌کنیم تا آمادگی خود را برای مصالحه و توافق نشان دهد و ابراز کند.

اشتاین‌مایر تأکید کرد: گزینه بین توافق خوب و توافق بد نیست. کاملاً واضح است که ما چه می‌خواهیم. ما می‌خواهیم در زمینه آنچه که خواهان آن هستیم شفاف سازی کنیم و آن این است که دسترسی به بمب هسته‌ای برای ایران غیرممکن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه