اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

استرداد مبلغ بلیت قطار درصورت تاخیر

استرداد مبلغ بلیت قطار درصورت تاخیر
معاون مسافری شرکت راه آهن با اشاره به فروش ۸۵۰ هزار صندلی قطار برای نوروز، گفت: در صورت تاخیر قطارها در نوروز، ۵۰ تا ۱۰۰ درصد وجه بلیت به مسافر پرداخت می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از مهر، سید محمد راشدی معاون مسافری شرکت راه آهن, با اشاره به فروش بلیت های نوروزی قطار، اظهار داشت: یک میلیون و ۹۶۰ هزار صندلی برای سفرهای نوروزی درنظر گرفته شده بود که از این تعداد بلیت بالغ بر ۸۵۰ هزار صندلی به فروش رفت.

وی با بیان اینکه شروع پیک نوروزی قطارهای مسافری از ۲۵ اسفند ۹۳ به مدت ۲۰ روز تا ۱۵ فروردین ۹۴ ادامه دارد، بیان کرد: فروش اینرنتی بلیت قطار در بهمن ماه شروع شد و هر روز به یک محور اختصاص یافت که هنوز هم برای مابقی صندلی ها فروش ادامه دارد.

معاون مسافری شرکت راه آهن با اشاره به اینکه بلیت مسیرهای پرتردد در روزهای پیک فروش رفته اما برخی مسیرها باقی مانده است، گفت: برای رعایت حقوق شهروندی ثبت ساعت ورود قطار به مقصد بر روی بلیت درج می شود و جدولی تعیین شده تا بر حسب ساعت تاخیر از ۵۰ تا ۱۰۰ درصد نرخ بلیت به مسافران بازگردانده می شود.

راشدی تصریح کرد: به عنوان مثال در قطارهای تهران- مشهد اگر سه ساعت تاخیر داشته باشد ۵۰ درصد از وجه بلیت برگشت داده می شود و اگر ۵ ساعت به ۳ ساعت اضافه شود ۱۰۰ درصد پول به مسافر بازمی‌گردد.

وی در خصوص رسیدگی به شکایات مسافران، اظهار داشت: مسافران برای دریافت اطلاعات، ثبت شکایات، پیشنهادات‌ و انتقادات خود می‌تواند با سامانه «صدای مسافر راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران» ‌ با شماره‌ ۵۱۴۹ از تهران و ۵۱۴۹-۰۲۱ از شهرستان‌ها تماس بگیرند.

معاون مسافری شرکت راه آهن تصریح کرد: مسافران از طریق این سامانه می توانند از برنامه حرکت قطارها، مراکز فروش بلیت و دیگر قوانین مربوط به بلیت مطلع شوند ضمن آنکه ارسال شکایات هم از طریق این سامانه انجام می گیرد. همچنین با ارسال پیامک به شماره ۵۱۴۹-۰۲۱ هم می توانند، مشکلات احتمالی در قطار را به صورت آنلاین گزارش دهند.

راشدی با اشاره به اینکه مسافران در صورت تاخیر قطار مطابق با برنامه زمانبندی، می‌توانند برای دریافت خسارت تا یکماه به آژانس های فروش بلیت در سراسر کشور مراجعه کنند، افزود: البته اگر تاخیرها ناشی از حوادث غیرمترقبه مانند سیل، زلزله و یا دیگر موارد باشد جریمه ای بابت آن پرداخت نمی شود.

وی با اعلام اینکه پرداخت خسارات از ۵۰ درصد بهای بلیت شروع می شود، بیان کرد: براساس جدول زمانبدی و زمان سیر قطار، جرایم تعریف شده است که از استرداد ۵۰ درصد تا ۱۰۰ قیمت بلیت را شامل می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه