logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی:

وزیر کشور در مورد ضرب و شتم جانباز کرمانی هم مانند علی مطهری موضع گیری کند

وزیر کشور در مورد ضرب و شتم جانباز کرمانی هم مانند علی مطهری موضع گیری کند
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر کشور در مورد جانباز کرمانی هم موضع گیری کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید باقر حسینی در گفت و گو با عصر هامون در رابطه با مورد ضرب و شتم قرار گرفتن جانباز کرمانی در گردهمایی اصلاح طلبان استان کرمان اظهار داشت: ضرب و شتم جانباز دوران دفاع مقدس محکوم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,


وی با بیان اینکه دولت باید در مورد جانبازی که مورد ضرب و شتم قرار گرفته است موضع خود را بدون در نظر گرفتن نوع گرایش سیاسی افراد مشخص نماید، بیان کرد: دولت باید نسبت به همه ملت یکسان عمل نماید و همان کاری را که برای مطهری انجام داد متقابلا برای این جانباز هم انجام دهد در غیر این صورت هر گونه برخورد دو گانه برای دولت تدبیر و اعتدال ناسازگاری و نا همخوانی با شعار است و امیدواریم دولت همانگونه که اعتقاد به اعتدال دارد در همه امور اعتدال را رعایت کند.

,
,


نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما در کشوری زندگی می کنیم که همه جامعه حق اظهار نظر و آزادی بیان دارند، تصریح کرد: درست نیست وقتی شخصی اظهار نظر می کند عده ای در مقابل آن بایستند و برخورد فیزیکی با آن صورت گیرد بلکه باید به جای برخورد فیزیکی پاسخ منطقی معتدل به آن داده شود چرا که این ها دستاویزی برای رسانه های ضد انقلاب و دشمنان نظام می شود و هیچ نفعی برای کشور ندارد.

,
,


حسینی با بیان اینکه وقتی نماینده ای اظهار نظر می کند باید در مقابل آن پاسخگو باشد، گفت: در جریان اقای مطهری مجلس نباید حساسیت نشان می داد از این حرف ها آقای مطهری زیاد می زند و حرف هایش هم تکراری است این مسائل باعث هرج و مرج در جامعه می شود و سبب هنجار شکنی است.

,
,


وی اضافه کرد: برخورد فیزیکی با این جانباز هشت سال دفاع مقدس و حمایت از جریان فتنه  درست نیست اگر کسی از جریانی که سعی در بر اندازی جمهوری اسلامی داشت دفاع نماید یا خود از عوامل فتنه است در غیر اینصورت دفاعش مردود است و باید جدی با آن برخورد شود.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه